2.000 TL bütçede mouse önerisi

Bütçe
2.000 TL

mechyfishy

Uzman
Merhaba, 2.000 TL bütçeye bir adet mouse arama teşebbüsünde bulunmaktayım. İstediğim mouse VXE Dragonfly R1 fakat önerilere de açığımdır elbette. Kullananlar var ise eğer bir geri dönüşte bulunursa ve nasıl olduğu hakkında bilgilendirme yaparsa çok müteşekkir olurum. Onun dışında da mouse önerilerine açığım fakat wireless olması benim için son derece mühim bir durumdur elbette.

Tutuş şeklin ve elinin uzunluğu nedir? Referans model de atar mısın?

Tutuş şeklin ve elinin uzunluğu nedir? Referans model de atar mısın?

Efendim merhaba, bu ilginiz ve alakanız için teşekkür etmekle beraber faremi pençe şeklinde tuttuğumu, yani ellerimin uzun olduğunu ve bu durumdan çok hoşnut olmadığımı sizlere bildirmek isterim. Yani pençe şeklinde tutmayacağım bir mouse olabilir efendim.

Kullandığınız modeli atar mısınız?

Kullandığınız modeli atar mısınız?

Şu anda SteelSeries Rival 3 kullanıyorum, efendim fakat pek memnun değilim boyutundan ve diğer özelliklerinden.

Efendim, MeyerGaming hakkında çok güvenilir iddialar duymadım. Sizce güvenilir bir site midir, sorunsuz bir şekilde alabilir miyim?

Hiç alışveriş yapmadım ancak site genel olarak öneriliyor forumda. Ben mouse'un teknik özelliklerine bakarak ve elinize göre yorum yaptım.

@SF26 kullandığım model SteelSeries Rival 3 yazdım fakat görmediniz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…