Bütçe: Maksimum 1.5-2K ama önerdiğiniz daha iyi bir şey varsa biraz aşabilirim.
Kablosuz olsun, USB kablosuyla şarj edilebiliyor olsun yani şarj standı istemiyorum ve sade dursun; oyuncu faresine benzer bir şey aramıyorum. Genel olarak günlük işler için kullanacağım, rekabetçi oyunlarla aram yok, o yüzden çok süper tepki süreli bir şeye ihtiyacım yok uzun ömürlü olsun yeter.
Kendim gezinirken Attack Shark'ın şu modelini buldum, saydığım özellikleri karşılıyor gibi duruyor; fakat forumlarda kronik sorunları var diyen kişiler gördüm, o yüzden emin olamadım. Ama özellik ve tip bakımında böyle bir şey arıyorum diyebilirim.
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...