Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Anker Q21i NC daha iyi. Onu alabilirsin.
Q21i NC 'nin bir süre sonra ANC seviyesi düşüyor, 1 ay bile olmadı ilk başta otobüsteki hiç bir sesi duymazken şimdi rahatlıkla duyuyorum, sıfırladım her yolu denedim fayda etmedi, kısacası ANC için Q21i'yi unutun, Q11i ile 21i arasındaki tek fark ANC, bir süre sonra kendi kendine patlayacak bir ANC için bu kadar para verilmez, Q11i alın geçin.
Colonell
Uzman
Q21i Nc'nin bir süre sonra ANC seviyesi düşüyor, 1 ay bile olmadı ilk başta otobüsteki hiçbir sesi duymazken şimdi rahatlıkla duyuyorum, sıfırladım her yolu denedim fayda etmedi, kısacası ANC için Q21I'yi unutun, Q11i ile 21i arasındaki tek fark ANC, bir süre sonra kendi kendine patlayacak bir ANC için bu kadar para verilmez, Q11i alın geçin.
Anker almayi düşünmüyorum. Bu söylediğim kulaklıkla alakali fikriniz nedir?
- Makaleler
- 23
İlginc. Servise vermeyi denedin mi? Aynisi benim Liberty 5 Pro'ya oldu. Degisim yaptilar. 3 aydir sorun yok.Q21i NC 'nin bir süre sonra ANC seviyesi düşüyor, 1 ay bile olmadı ilk başta otobüsteki hiç bir sesi duymazken şimdi rahatlıkla duyuyorum, sıfırladım her yolu denedim fayda etmedi, kısacası ANC için Q21i'yi unutun, Q11i ile 21i arasındaki tek fark ANC, bir süre sonra kendi kendine patlayacak bir ANC için bu kadar para verilmez, Q11i alın geçin.
Sahsi fikrimce, berbat bir kulaklik oldugunu dusunuyorum. Ped kalitesi market posetinden daha vasat. Keza ses kalitesi olarakta bass konusunda zayif bir model. Anker'e kiyasla en azindan. Muzik icin alacaksan hic alma daha iyi. Aksesuar olarak dusunuyorsan alabilirsin.Anker almayi düşünmüyorum. Bu söylediğim kulaklıkla alakali fikriniz nedir?
Az önce talep açtım yarın vereceğim, sonucu paylaşırım.
JBL, alabileceğin en berbat kulaklıkları üretir. Ses sistemidir hoparlördür eyvallah ama premium olmayan kulaklıklarda tamamen beş para etmez. JBL Tune serisi ile müzik dinleyen kişi ses kalitesinden falan da anlamıyordur eğlencesine dinliyordur.Anker almayi düşünmüyorum. Bu söylediğim kulaklıkla alakali fikriniz nedir?
Colonell
Uzman
JBL, alabileceğin en berbat kulaklıkları üretir. Ses sistemidir hoparlördür eyvallah ama premium olmayan kulaklıklarda tamamen beş para etmez. JBL Tune serisi ile müzik dinleyen kişi ses kalitesinden falan da anlamıyordur eğlencesine dinliyordur.
Eğlencesine dinliyorum zaten.