Yaklaşık 1 ay sonra bir gamepad almayı düşünüyorum. Şu an seçeneklerim arasında BBW Gale Hall Combo, EasySMX X10, Shooter 3 ve BBW Blitz modelleri var ancak kararsız kaldım. Bluetooth adaptörüm olmadığı için kutu içeriğinde kablosuz bağlantı için dongle bulunan bir model tercih etmek istiyorum. Sizce hangi modeli almalıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.000 TL
Gulikit KingKong3 Pro Kablosuz Gamepad - 1000Hz Yoklama Hızı - Hall Jo
Gulikit KingKong3 Pro Kablosuz Gamepad Patentli Maglev Titreşim Motoru. Hall Etkili Joystickler ve Tetikleyiciler. Seviye 2200'de Yüksek Hassasiyetli Joystick Daha Hassas Mikro Kontrole İzin Verir. 1000Hz Kablolu ve Kablosuz, Süper Tepki. 2 Metal Arka Kulakçık, Çıkarılabilir, Değiştirilebilir...
shop.connectgame.com.tr
KK3 Pro elbette. En mantıklısı bu olur.
tamam bir bakacağım hocam birde site güvenilirmi ilk defa alacağım bu siteden![]()
Gulikit KingKong3 Pro Kablosuz Gamepad - 1000Hz Yoklama Hızı - Hall Jo
Gulikit KingKong3 Pro Kablosuz Gamepad Patentli Maglev Titreşim Motoru. Hall Etkili Joystickler ve Tetikleyiciler. Seviye 2200'de Yüksek Hassasiyetli Joystick Daha Hassas Mikro Kontrole İzin Verir. 1000Hz Kablolu ve Kablosuz, Süper Tepki. 2 Metal Arka Kulakçık, Çıkarılabilir, Değiştirilebilir...shop.connectgame.com.tr
KK3 Pro elbette. En mantıklısı bu olur.