Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Günlük kullanım için bakıyorum. Bütçem 2000–2500 TL bandında. Gürültü engellemesi olan ve kulağımı tamamen kapatan bir model arıyorum.
Birkaç model dikkatimi çekti.
En ucuz Anker SoundCore Life Q20i Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore Life Q20i Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
H3 Pro h3S'in guncellenmis hali. H3 Pro'nun cikis tarihi 2024'ken, h3S'in 2025. Anker olani bizzat denedim. Sayisiz kisiye aldirdim. Bir kisi disinda kimseden olumsuz geri donut almadim. Sorunu cozduk ayrica. Sorun; ANC'nin zayiflamasiydi. Cozumuyse basit, factory reset atmak kulakliga. Her neyse. Toparlamak gerekirse ben Anker'i tercih ederdim. İyi teknik servis ve garanti konusunda QCY'ye kiyasla daha basarili buluyorum.
H3 Pro h3S'in guncellenmis hali. H3 Pro'nun cikis tarihi 2024'ken, h3S'in 2025. Anker olani bizzat denedim. Sayisiz kisiye aldirdim. Bir kisi disinda kimseden olumsuz geri donut almadim. Sorunu cozduk ayrica. Sorun; ANC'nin zayiflamasiydi. Cozumuyse basit, factory reset atmak kulakliga. Her neyse. Toparlamak gerekirse ben Anker'i tercih ederdim. İyi teknik servis ve garanti konusunda QCY'ye kiyasla daha basarili buluyorum.