2.000 TL klavye önerisi

Evet, ek vergi yok. 13-14 günde geliyor. Beklemeye kesinlikle değer. Videolarını inceleyebilirsiniz klavyenin. 800 TL şaka gibi.
Daha da erken gelebilir bence, Rize'deyim ona rağmen 7-8 günde falan geldi bana ürün.

Temu'dakiler dolandırıcı olabilir. Hepsi demiyorum. Bir kaç satıcı. Önerdiğin klavyeyi birkaç ay önce bir yakınım aldı. Bambaşka PS2 çakma bir klavye gönderdiler.
Satıcı Aula'nın kendisi dostum Herkes aldı buradan sağlam bir şekilde ellerine ulaştı.

Sorun çıkmaz değil mi? Bir de yurt içinden ne alabilirim?
Yurt içinden bunu alabilirsin.

EK871 GTR daha mantıklı olur hocam. EK75 hot swap yok sanırsam ve kablolu.

Tamam hocam teşekkürler Temu'ya bakacağım olmazsa bunu alacağım.

Tamam hocam teşekkürler Temu'ya bakacağım olmazsa bunu alacağım.

EK75 iyi klavyedir fakat EK871 GTR tercih etmek daha mantıklı olur. İleride klavyeye su falan dökülürse hot swap özelliği sayesinde switchleri istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Yine de ilk tercihiniz F75 olsun.

Yurtdışından alamam diyorsan Sahibinden’de ilanlara bak, elbet 1500 altında veya tam 1500’e ilan açan olacaktır. 1500’de bile rakibi yok.

EK75 iyi klavyedir fakat EK871 GTR tercih etmek daha mantıklı olur. İleride klavyeye su falan dökülürse hot swap özelliği sayesinde switchleri istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. Yine de ilk tercihiniz F75 olsun.

Hocam kırık falan gelmez değil mi? Yurt dışından geldiği için bazen oluyor ondan soruyorum yanlış anlamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…