michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.045 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 11 Kasım 2024 #31 NorinRadd dedi: Hocam kırık falan gelmez değil mi? Yurt dışından geldiği için bazen oluyor ondan soruyorum yanlış anlamayın. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen gelmez ama kimse garantisini veremez. Bu olay yurt içi alışverişlerinizde de olabilir
NorinRadd dedi: Hocam kırık falan gelmez değil mi? Yurt dışından geldiği için bazen oluyor ondan soruyorum yanlış anlamayın. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen gelmez ama kimse garantisini veremez. Bu olay yurt içi alışverişlerinizde de olabilir
KS KS NorinRadd Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 497 Çözümler 2 Beğeniler 223 11 Kasım 2024 #32 Aldım arkadaşlar hayırlısı olsun. Teşekkür ederim.
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.896 Çözümler 160 Beğeniler 13.264 Yer United Kingdom 11 Kasım 2024 #33 NorinRadd dedi: Eki Görüntüle 97661 Aldım arkadaşlar hayırlısı olsun. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Alt limit doldurmak için ek olarak onu aldıysanız şu anda onu iptal edebilirsiniz, siparişiniz iptal olmuyor, sadece klavye almış oluyorsunuz.
NorinRadd dedi: Eki Görüntüle 97661 Aldım arkadaşlar hayırlısı olsun. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Alt limit doldurmak için ek olarak onu aldıysanız şu anda onu iptal edebilirsiniz, siparişiniz iptal olmuyor, sadece klavye almış oluyorsunuz.
KS KS NorinRadd Yetkin İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 497 Çözümler 2 Beğeniler 223 11 Kasım 2024 #34 Toby Fox dedi: Alt limit doldurmak için ek olarak onu aldıysanız şu anda onu iptal edebilirsiniz, siparişiniz iptal olmuyor, sadece klavye almış oluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... İhtiyacım vardı ya aslında eve öyle bir şey lazımdı. Klavyeyi falan temizlerim.
Toby Fox dedi: Alt limit doldurmak için ek olarak onu aldıysanız şu anda onu iptal edebilirsiniz, siparişiniz iptal olmuyor, sadece klavye almış oluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... İhtiyacım vardı ya aslında eve öyle bir şey lazımdı. Klavyeyi falan temizlerim.