2.000 TL mikrofonu iyi kulaklık önerisi

asyagrn

Uzman
Merhaba, uzun zamandır sanırım 4 yıl kadar oldu, JBL 125TWS kullanıyorum. Kulağıma tam oturmuyor, hep düşüyor. Bataryası hızlı bitmeye başladı. Mikrofonun performansı çok da iyi değil maalesef. 1500-2000 TL civarında önerileriniz varsa bekliyorum. 1500 TL altında da olabilir ama mikrofon kalitesi öncelikli benim için.

Siyah ve laciverti indirimde. 2400TL biraz bütçeni aşıyor ama alırsan memnun kalırsın. En sonra mikrofon testi var yolda yürürken.

Samsung Galaxy Buds'a bakmıştım. Model olarak ufak olması güzel. Buds 2 ile çok büyük bir fark var mı? "Şarjı 1 saat fazla gidiyor" gibi farklar çok da önemli değil benim için.

Bu kulaklıkta çok övülmüş. İnceledim, güzele benziyor. Gürültü azaltması başarılı. Uzun ömürlü olmasıda önemli.
Teşekkür ediyorum önerileriniz için düşüneceğim.

İfadeler: 824
Samsung Galaxy Buds'a bakmıştım. Model olarak ufak olması güzel. Buds 2 ile çok büyük bir fark var mı? "Şarjı 1 saat fazla gidiyor" gibi farklar çok da önemli değil benim için.

ANC açık iken yaklaşık 5 saat, kapalı iken de 7 saat civarı kullanım süresi var. Şarj kutusu ile toplamda 20 saat pil ömrü var. Normal kullanımda Buds'a göre 1 - 2 saat daha fazla kullanım süresi var. Ayrıca Buds 2'de mikrofon kalitesi iyileştirmeleri mevcut. Onun dışında bas ve tizleri daha dengeli ve ses kalitesi daha da iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…