Bütçe
1500-2000 TL

sLouk4s

Çalışkan
Merhaba,

Prime B650M-R anakartlı bir sistem satın aldım. Anakarta dahili Wi-Fi ve Bluetooth olmadığı için PCI-e x1 portuna bağlayabileceğim bir kart arayışındayım. Bu noktada çekincem bu slot ekran kartı slotunun hemen üstünde yer aldığı için montaj konusunda problem yaşayıp yaşamayacağım. Biraz araştırdım fakat bu anakarta (veya benzer yerleşimdeki başka bir anakarta) PCI-e Wi-Fi kartı bağlayan görmedim. Problem yaşamayacağım bir kart öneriniz var mıdır? Bütçem 1.500-2.000 TL.

Wi-Fi kart için mantıklı olarak şu ürünü buldum fakat başka önerileriniz varsa öğrenmek isterim:

Eğer her türlü problem yaşayacaksam şu linkteki ürünü almayı düşünüyorum, benzer tipte Wi-Fi ve Bluetooth bağlantısı kullanabileceğim daha iyi bir ürün var mıdır?

1762981213295.webp

Bluetooth için TP-Link UB500 gibi bir şey alıp geçsen yeterli hocam. Bu arada USB alıp geç bence, dediğin gibi ekran kartına çarpma durumu olması dışında USB daha pratik bir çözüm.

Öneriniz için teşekkürler hocam. Wi-Fi & Bluetooth birlikte alabileceğim veya Wi-Fi için ayrıca alabileceğim ürün öneriniz de var mıdır? Evin ortasından kablo çekmek istemiyorum.

Bluetooth için önerdiğiniz ürüne ek Wi-Fi için de şu alınabilir sanırım.

Farklı bir forumda Prime B650M-R modeline TP-Link Archer TX55e takan ve memnun olan bir arkadaş gördüm. Buna dayanarak satın alım yaptım, geldiğinde hem montaj edilebilirlik hem de performansını paylaşacağım.

Son düzenleme: