Merhabalar herkese, uzun süre PC kullanımı ve oyun oynamaya bağlı el bileğimde kızarıklık oluyor. Senelerdir olur. Aylarca PC kullanmadığımda neredeyse yok oluyor.
Sürekli ucuz ve işimi görecek mouse pad'ler kullandım. Gemini'a sorduğumda kalın bir mouse pad'in iyi geleceğini söyledi. SteelSeries QcK Heavy serisini önerdi. L olanı 6mm, XXL olanı 4mm kalınlığında.
Düşük hassasiyette kullanıyorum gerek rekabetçi oyunlarda gerek masaüstünde. Sizin bana önerebileceğiniz bir mouse pad var mı? Bilek sürtünmesi ve baskıyı azaltacak bir mouse pad.
Mouse pad'den ziyade oynayış stilinizle alakalı olduğunu düşünüyorum. Düşük hasassiyette mouse'u daha sert çevirmeniz gerekiyor bu da daha fazla sürtünme demek. En kaliteli mouse pad bile olsa bileğinizi sürekli hareket ettirmeye devam ettiğiniz sürece hepsi onu yapacak.
Mouse Pad'den ziyade oynayış stilinizle alakalı olduğunu düşünüyorum. Düşük hasassiyette fareyi daha sert çevirmeniz gerekiyor bu da daha fazla sürtünme demek. En kaliteli mouse pad bile olsa bileğinizi sürekli hareket ettirmeye devam ettiğiniz sürece hepsi onu yapacak.
Gemini'den öneri alma, QcK devri bitti. Pürüzsüz ve speed bir mousepad daha iyi olabilir, sonuçta pürüzsüz olduğu için sürtünme azalacak. Sleeve alırsan da belki işe yarayabilir. FPS oyunundan kasıt Overwatch, Apex Legends gibi hızlı oyunlarsa alınabilir. CS2 ve Valorant'a speed mousepad pek uygun olmuyor.
Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Ağırlıklı CS2 oynuyorum. Örneğin Scrap Mechanic'te sakin sakin araba yaparken bile kızarıyor. Muhtemelen sorun benden kaynaklı.
Attığınız mouse pad'i alıyorum o halde.
Yüzey olarak hangisi uygun olur? Diğerleri stokta bitmiş ama belki başka yerden bulunabilir. Stokta sadece Surge var.
Ayrıca diğer önerilerden bağımsız olarak, sandalyede bilek desteği var mı? Masa ile aynı yükseklikte mi? Bunlar da fark edebilir bence. Sandalyenin kolları ya da senin kolun masadan daha alçakta ise bu da sebep olabilir.
Wraith Ace Ravenfall Surge kullanıyorum şu an, memnunum. Düz Surge olanını da kullanmıştım ondan da memnun kaldım ama Ravenfall'ı almak için iade ettim. Eğer bütçe yeterse 50x50 Ravenfall olanı tercih edebilirsiniz.