2.000 TL'ye claw grip kablosuz mouse önerisi

Bütçe
2.200 TL

gesaffelstein 19

Yetkin
Makaleler
1
Merhaba. Mouse yenilemeyi düşünüyorum. Tercihen beyaz renkli, tercihen ufak RGB'si de olabilir ama olmasa da olur, kaliteli bir kablosuz mouse bakıyorum. Ne tavsiye edersiniz?

Daha fazla artırmak istemiyorum. Bu arada Glorious D'ye rastladım. Delikli olması içine toz alacağı anlamına gelmiyor mu? Başka önerin var mıdır?
İçine toz alır fakat sorun olmaz kolay kolay. Model D güzel mouse, Nordic nRF52840 MCU var. Fakat yapı kalitesi pek iyi değil, sorun olur mu sizin için? Bir de bir tık palm tutuşa kaçıyor.

İçine toz alır fakat sorun olmaz kolay kolay. Model D güzel mouse, Nordic nRF52840 MCU var. Fakat yapı kalitesi pek iyi değil, sorun olur mu sizin için? Bir de bir tık palm tutuşa kaçıyor.
Hocam açıkçası delikli tasarımı içime sinmedi. Palm hiç tutmuyorum desem yeridir. Benim elime biraz büyük fareler oturuyor. Elim çok büyük değil ama iri diyebilirim biraz. MCU'dan falan pek anlamıyorum bende şu an idarelik diyebileceğimiz MSI Clutch var kablolu. Bu mouse oturmuyor elime pek kayboluyor avucumda. Kablosuza geçip oyunlarda da rahat etmek istiyorum açıkçası. Bu bütçede SC680 ve A9 Plus önerilmiş A9 Plus hoşuma gitti SC680'nin stoğu yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…