KS KS Ş Şahin Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 479 Beğeniler 57 4 Haziran 2025 #11 1247 dedi: Şöyle 1-2 haftalık deneyim sonrası inceleme yaparsanız çok güzel olur. Genişletmek için tıkla... Kargoya yarım saat önce verildi dedi. Yarın gelir mi acaba . Kargolar yarım gün çalışıyormuş arefe diye
1247 dedi: Şöyle 1-2 haftalık deneyim sonrası inceleme yaparsanız çok güzel olur. Genişletmek için tıkla... Kargoya yarım saat önce verildi dedi. Yarın gelir mi acaba . Kargolar yarım gün çalışıyormuş arefe diye
Mustafa Karakoç Uzman Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 70 Beğeniler 16 21 Temmuz 2025 #12 Şahin dedi: Kargoya yarım saat önce verildi dedi. Yarın gelir mi acaba? Kargolar yarım gün çalışıyormuş arife diye. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de cumartesi günü aldım bekliyorum gelmesini deneyiminiz nasıl kulaklıkla ilgili?
Şahin dedi: Kargoya yarım saat önce verildi dedi. Yarın gelir mi acaba? Kargolar yarım gün çalışıyormuş arife diye. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de cumartesi günü aldım bekliyorum gelmesini deneyiminiz nasıl kulaklıkla ilgili?