2.000 TL'ye gamepad önerisi

Bütçe
2000

Pardayan

Çalışkan
Öncelikle alma sebebim souls oyunları ve hikayeli oyunlar. 3-4 gündür forumlarda dolaşıyorum, karşılaştığım ve aklıma yatan modeller:

1- Gulikit Kingkong3 Pro (gecikme muhabbeti var galiba)

2- EasySMX X5.

3- GameSir Nova 2 Lite (en aklıma yatan)

Titreşim benim için önemli değil. Biraz sessiz ve düşük gecikmeli olsun tasarım olarak da simetrik olmasın bani memnun eder.

Bütçeyi 2K'nın üzerine çıkarmak istemiyorum. Kol benim için ilk tercih değil, ilk tercihim klavye + fare. Yatarken falan kullanacağım. 2 yıl götürsün yeter fazlasında gözüm yok. Emektar F710 ve 8BitDo Ultimate 2C harici tavsiyelerinizi de bekliyorum.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Evet. WhatGeek sitesinden indirim kodu muhabbeti.

Orijinalleri bu kadar pahalı ve demode olmasa al geç yapıp zaman kaybetmeyiz ama paranın değeri düştükçe harcarken kıymete biniyor.
Hocam valla çok enteresan modeller var markaların kendi içindeki modelleri sebebiyle kafam iyice karıştı. Sonra bir biriyle kıyaslama yaparak 8BitDo Ultimate 2c aldım geçtim. Kendimce araştırdım bu gamepad de karar kıldım.

Nova 2 lite mantıklıdır. Aldım şu anda test ediyorum ve fiyatını hak ediyor fazlasıyla

Hayırlı olsun. Ultimate 2C'yi istememe sebebim fiyat performans olduğunu düşünmememdi. Kargo dahil 1.5-1.7k civarı olsa direkt alırdım.

Nova 2 Lite mantıklıdır. Aldım şu anda test ediyorum ve fiyatını hak ediyor fazlasıyla.

Çok yüksek ihtimalle Nova 2 Lite alacağım. Ne kadar sürede elinize ulaştı?

Son düzenleme:
11 günde ulaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…