2.000 TL'ye HDD önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oğuz sasi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 193
  • Etiketler Etiketler
    hdd

oğuz sasi 52

Yetkin
Yer
cehennem
Selam. Şu an da bilgisayarımda 3 adet disk bulunmakta.
  • 500 GB m2.SSD
  • 250 GB SATA SSD.
  • 500 GB HDD.
HDD çok eski, içinde neredeyse her şey var. üstüne yetmiyormuş gibi de oyun depolamak zorunda kalıyorum. Onun yerine 1.5, 2 TB gibi bir HDD almayı düşünüyorum. Kimisi de SSD al diyor ama 2.000 TL fiyata 1TB SATA SSD gibi bir disk bulabilir miyim bilmiyorum. Sizlerin de önerilerinizi almak istedim 2.000 TL'yi geçmezse çok mutlu olurum, şimdiden herkese teşekkürler.

Sadece veri saklayacaksanız HDD alın. Program, Oyun, sürekli aktarım yapma gibi şeyler yapacaksanız SSD alın.

Yakınlarımda satan birisi yok. 2.el almam pek mümkün değil gibi maalesef. o yüzden mecburen HDD almalıyım onu da almışken sıfır almak mantıklı herhalde.
Facebook'tan alıyorum ben hep. 2 hafta önce 2800'e Samsung 1 TB EVO Plus %96 sağlık aldım. Harddisk 2. el çok mantıklı gelmiyor. Sorunlu çıkma olasılığı en çok harddiskte var.

Facebook'tan alıyorum ben hep. 2 hafta önce 2800'e Samsung 1 TB EVO Plus %96 sağlık aldım. Harddisk 2. el çok mantıklı gelmiyor. Sorunlu çıkma olasılığı en çok harddiskte var.
Anladım hocam. Daha olmadı param güvende ile sipariş veririm 2.000 TL civarlarında SSDler mevcutmuş 1 tb. Bilmiyorum.

Merhaba.

HDD'yi artık ana kullanım amaçları için almayınız.

İkinci ele bakınız.

https://shbd.io/s/rOjJicQ0

Bunu alın, keyfinize bakın. Eğer satılmadıysa 860 EVO eski ama iyi bir SATA SSD idi.

Merhaba.

HDD'yi artık ana kullanım amaçları için almayınız.

İkinci ele bakınız.

https://shbd.io/s/rOjJicQ0

Bunu alın, keyfinize bakın. Eğer satılmadıysa 860 EVO eski ama iyi bir SATA SSD idi.
Hocam genel olarak oyunları depolayacağım ve ek programlar olsun arşivler olsun onları depolayacağım. Bunu şimdi alamam fakat bu markadan mı araştırayım sizce?

İfadeler: 144
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…