2.000 TL'ye kadar low profil klavye tavsiyesi

Bütçe
2.000 TL

mathberkay

Uzman
Herkese selam arkadaşlar,

Kendime low profile (düşük profil) bir klavye arıyorum. Biraz araştırma yaptım ve bütçeme uygun birkaç model gözüme çarptı ancak her biriyle ilgili bazı çekincelerim var. Baktığım modeller ve kafama takılanlar şunlar:

• Razer Ornata V3 X: Tuşların üzerindeki yazıların zamanla silindiğine dair yorumlar okudum.
  • Rampage Granite Pro Red: Tuşlar ile ana gövde arasında neredeyse hiç boşluk yok, bu da kullanım konforunu etkiler mi emin olamadım.
  • Lenovo Legion K310: Üzerinde low profile yazmasına rağmen görsellerden ve videolardan bana pek öyle gelmedi, biraz yüksek kalıyor gibi.
Bu modelleri kullananlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Ya da bu çekincelerimi göz önünde bulundurarak, gerçekten "low profile" hissini yaşatacak başka bir model önerebilir misiniz?

Bütçe: 1.000 - 2.000 TL arası. Eğer 1.000 TL civarına yakın (fiyat/performans) modeller olursa çok daha iyi olur.

Şimdiden zaman ayıran ve öneride bulunan herkese çok teşekkür ederim. Keyifli forumlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…