2.000 TL'ye kadar modem tavsiyesi

fxtih

Uzman
Yer
Jupiter
Turknet 100/16 Mbps internet paketini kullanıyoruz. Ancak şu an kullandığımız modem yaklaşık 10-11 yıllık olduğu için artık değiştirmeyi düşünüyorum. Özellikle Wi-Fi çekim gücü çok zayıf. Ev çok büyük değil, bu yüzden aşırı üst seviye bir modele ihtiyacım yok.

Fakat Wi-Fi çekim gücü gerçekten iyi olan, stabil çalışan ve uzun süre sorunsuz kullanabileceğim bir modem arıyorum. Bütçem 1.500-2.000 TL civarında, bu fiyat aralığını aşmak istemiyorum. Fiyat/performans açısından iyi modem önerilerinizi bekliyorum.

Router istemiyorum mevcut modemim zaten çok eski. Tek cihazla işi çözmek istiyorum. Modemimi yenilemek şu an benim için daha iyi bir tercih olabilir.

Bu bütçede güzel bir modem yok ve tek bir cihazda iş çözmek bütün işi tek bir cihaza yüklemek anlamına gelir.
Hem yarın öbür gün fiber gelirse masraf yapmazsın.

Bu butcedeki routerlar, modemlere kiyasla daha dolu dolu oluyorlar, diger hocamiz muhtemelen bu yuzden size router onermis.

2.000 TL ve altina pek bir seceneginiz yok ancak aklima VR400 geldi. Genelde V3 gonderiliyor ancak V1 veya V2 gelirse iade edin, V3 ve ustu guzel ama QoS konusunda zayif maalesef. Guzel ve kolayca QoS da yapabilmek istiyorsaniz butceyi arttirmalisiniz.

VR400'un en ucuz fiyati 2099 gozukuyor, oradaki 99 TL sizin icin sorun yapiyorsa VR300 de dusunebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…