sawyerford Üstün Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 1.225 Çözümler 7 Beğeniler 832 Yer 4 8 15 16 23 42 Dün 23:20 #21 fxtih dedi: Yardım için teşekkürler siparişi verdim ürün geldiğinde performansı hakkında bilgilendirme yaparım. Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre donanım kötü maalesef ama hayırlı olsun. Modem alınacaksa mecbur.
fxtih dedi: Yardım için teşekkürler siparişi verdim ürün geldiğinde performansı hakkında bilgilendirme yaparım. Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre donanım kötü maalesef ama hayırlı olsun. Modem alınacaksa mecbur.
KS KS fxtih Uzman Katılım 25 Mayıs 2025 Mesajlar 21 Beğeniler 6 Yer Jupiter Dün 23:33 #22 sawyerford dedi: Fiyatına göre donanım kötü maalesef ama hayırlı olsun. Modem alınacaksa mecbur. Genişletmek için tıkla... İnşallah önümüzde ki aylar da router da alacağım hocam ama şu an önceliğim modemdi.
sawyerford dedi: Fiyatına göre donanım kötü maalesef ama hayırlı olsun. Modem alınacaksa mecbur. Genişletmek için tıkla... İnşallah önümüzde ki aylar da router da alacağım hocam ama şu an önceliğim modemdi.
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.858 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.256 Yer Bootloader Bugün 00:08 #23 fxtih dedi: Router istemiyorum mevcut modemim zaten çok eski. Tek cihazla işi çözmek istiyorum. Modemimi yenilemek şu an benim için daha iyi bir tercih olabilir. Genişletmek için tıkla... O zaman bütçeyi artırın hocam, yoksa router almaktan başka mantıklı seçenek yok.
fxtih dedi: Router istemiyorum mevcut modemim zaten çok eski. Tek cihazla işi çözmek istiyorum. Modemimi yenilemek şu an benim için daha iyi bir tercih olabilir. Genişletmek için tıkla... O zaman bütçeyi artırın hocam, yoksa router almaktan başka mantıklı seçenek yok.