2.000 TL’ye kadar powerbank tavsiyesi

Bütçe
2.000 TL
Kaç mAh istediği belli mi? Taşınabirlik açısından ince, hafif veya ağır, büyük gibi bir tercihi var mı?

Gerek yok bence yav. 3.900 mAh bataryası var zaten. Attığımı alsın. Süper Hızlı Şarj destekliyorsa onu da verir. Zaten telefon 25 W.
Babasına kitleyecekmiş reis, bize giren çıkan yok.

Kaç mAh istediği belli mi? Taşınabirlik açısından ince, hafif veya ağır, büyük gibi bir tercihi var mı?
En az 20.000 mAh olursa iyi olur.

Gerek yok bence yav. 3.900 mAh bataryası var zaten. Attığımı alsın. Süper hızlı şarj destekliyorsa onu da verir. Zaten telefon 25 W.

Hocam Maykil Bey'in bahsettiği arkadaş benim. İlle konuyu ben açayım deyince kıramadım. iPad ve telefonu şarj edeceğim, toplam 12.000 mAh civarı bir batarya yapıyor. Toplam tam doldurmasa da olur. Baktığım zaman 25.000 mAh, çoğu powerbank'in kullanılabilir kapasitesi 15.000 mAh civarı oluyor.

O yüzden 20'lik bir şey mi alsam diye düşündüm açıkçası. UGREEN 100W Güç Bankası 20.000 mAh, 3 portlu harici pil, MacBook Pro/Air, iPhone 15 Pro Max/Pro/15/14 Pro, Galaxy S23 Ultra, Dell ile uyum: Amazon.com.tr: Elektronik bu ürün gibi.

100 W senin işine yaramaz. O zaman şunu alsan daha iyi olacak: https://www.hepsiburada.com/baseus-star-lord-22-5w-30-000-mah-dijital-ekranli-powerbank-siyah-p-HBCV00003NYOJN?magaza=Voultage

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…