2.000 TL'ye kulaklık önerisi

Bütçe
2.000 TL

H2002P'den geçecek diye ufak bir upgrade yapmasına gerek yok. Niye okkalı bir upgrade yerine ufak bir upgrade yapsın. 2-3 ay sonra V9 Pro yetersiz gelebilir ama H9 gelmez öyle de bir fark var.

H2002P'den geçecek diye ufak bir upgrade yapmasına gerek yok. Niye okkalı bir upgrade yerine ufak bir upgrade yapsın. 2-3 ay sonra V9 Pro yetersiz gelebilir ama H9 gelmez öyle de bir fark var.

Bende onu demeye çalışıyorum ama konu sahibi kablosuz kulaklıklara biraz daha yakın sanırım.

Razer BlackShark V2 X'i öneririm ben kendim kullanıyorum. Ses kalitesi ve mikrofon olarak gayet yeterli ve güzel bir model ama özellikle mikrofonu iyi olsun derseniz H9 daha mantıklı olur. Bir de bu fiyat aralığında kaliteli kablosuz model çok bulamadım.

Razer BlackShark V2 X'i öneririm ben kendim kullanıyorum. Ses kalitesi ve mikrofon olarak gayet yeterli ve güzel bir model ama özellikle mikrofonu iyi olsun derseniz H9 daha mantıklı olur.

V2X yanlarından bile geçemez. Rezalet bir kulaklık. Onuda geçtim kulaklıkta ses kartı yok.

Öneri için teşekkürler hocam, şu an alınabilecek bir model değil gibi yine de sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…