2.000 TL'ye laptop için mouse önerisi

Bütçe
2.000 TL

sekatsu

Uzman
Laptop ile kullanılacak mouse önerisi arıyorum. Kablosuz olacak, Dongle'ı uzun olanlar oluyor öyle de sıkıntı oluyor küçük dongle olsa iyi olur. Oyuncu mouse'u arıyorum ancak öyle bir sürü makro tuşuna falan ihtiyaç yok. bütçe 2000 TL civarı falan. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

El ebatlarınız ve tutuş şekliniz nedir?

Pembe renkli olan güzelmiş. Bu işlere girişince sürekli farklı modellere harcama yapasım geliyor. Yine kendimi tutamıyorum.

Küçük ve claw şeklinde galiba.

Kaliteli midir peki? birkaç kez önerildiğini gördüm sadece bu markanın.
İçerisindeki donanımlar ve sensörü iyi. Arzuladığınız şekilde küçük dongle ile geliyor. İleride 8K Hz kullanmak isterseniz ayrıca dongle almanız gerekiyor.

8K desteği olduğunu görmemiştim, iyiymiş. Teşekkürler, bunu alabilirim galiba.

8K desteği olduğunu görmemiştim, iyiymiş. Teşekkürler, bunu alabilirim galiba.
Uzatmalı dongle ile oluyor. Yani geldiğinde bahsettiğiniz küçük dongle ile sadece 1000 Hz kadar destekliyor. Bunun farkında olun.

Ama ileride dediğim gibi ekstra dongle alırsanız(büyük ihtimalle 500 ₺ civarı bir şeydir) 8K Hz kadar kullanırsınız. Ama 8K Hz bazı istekleri var. Hem iyi bir donanım hem de 240 Hz üstü monitör istiyor. Bu arada Wraith galiba şu anlık dongle'ını satmıyor.

Evet evet farkındayım onun, şu anlık zaten 8KHz kullanacağımı düşünmüyorum. Zaten monitör de 165Hz. Sadece 8K desteği olması şaşırttı. Tek endişem uzun süre gider mi bu mouse? Kronik sıkıntısı falan var mıdır acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…