Tatilde biraz canım sıkıldı, ben de LEGO alayım dedim. Tür fark etmez ama çiçek/böcek setlerini sevmiyorum. Parça sayısı ne kadar fazla o kadar iyi benim için.
Bütçe belirlemedim. Taksit olması şart, ortalama 2.000 TL'ye kadar veririm herhalde. 2 set halinde de olur bu arada. Yine de daha ucuz olması işime gelir.
Tatilde biraz canım sıkıldı, ben de lego alayım dedim. Tür fark etmez ama çiçek/böcek setlerini sevmiyorum. Parça sayısı ne kadar fazla o kadar iyi benim için.
Bütçe belirlemedim. Taksit olması şart, ortalama 2.000 TL'ye kadar veririm herhalde. 2 set halinde de olur bu arada. Yine de daha ucuz olması işime gelir.
LEGO Super Mario™ İnteraktif LEGO Luigi™ ile Maceralar 71440-6 Yaş ve Üzeri Çocuklar İçin Koleksiyonluk Yaratıcı Nintendo® Oyuncak Yapım Seti (210 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncak
LEGO Super Mario™ İnteraktif LEGO Luigi™ ile Maceralar 71440-6 Yaş ve Üzeri Çocuklar İçin Koleksiyonluk Yaratıcı Nintendo® Oyuncak Yapım Seti (210 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncak
® Speed Champions Bugatti Centodieci Hiper Spor Araba 77240 – 9+ için Oyuncak Yapım Seti (291P) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
www.trendyol.com
Bende de geleceğe dönüşün model arabası var, gerçekten güzel filmdi.
LEGO Minecraft® 21592 LEGO® Minecraft® Tavuk Jokey Çöl Saldırısı Serisi Türkiye'nin ilk ve tek Resmi Online LEGO Store'unda. Hemen güvenli alışverişe başlayın. Minecraft® oyuncuları, 9 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar için tasarlanan Tavuk Jokey Çöl Saldırısı (21592) LEGO® yapım oyuncağı ile uygul
LEGO Star Wars™ 75414 LEGO® Star Wars™ Force Burner Kar Motoru Serisi Türkiye'nin ilk ve tek Resmi Online LEGO Store'unda. Hemen güvenli alışverişe başlayın. Force Burner Kar Motoru (75414) ile hızlı aksiyon oyununa hazırlanın. 7 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklarla tüm hayranlar için mükemmel bir S
LEGO Speed Champions 77246 LEGO® Speed Champions Visa Cash App RB VCARB 01 F1® Yarış Arabası Serisi Türkiye'nin ilk ve tek Resmi Online LEGO Store'unda. Hemen güvenli alışverişe başlayın. Yetişkinler için LEGO® Speed Champions Visa Cash App RB VCARB 01 F1® Yarış Arabası (77246) araç setiyle Formula
LEGO Speed Champions 77243 LEGO® Speed Champions Oracle Red Bull Racing RB20 F1® Yarış Arabası Serisi Türkiye'nin ilk ve tek Resmi Online LEGO Store'unda. Hemen güvenli alışverişe başlayın. Parçalarla yapılan LEGO® Speed Champions Oracle Red Bull Racing RB20 F1® Yarış Arabası ile Formula 1® yarışlar