Bütçe
2.000 TL

theodore bagwell

Başarılı
Yer
Fox River Hapishanesi
İyi sosyaller. Şu an bir tane monitörüm var, masam fazla geniş olmadığı için rahat edemiyorum ve bir monitör standı alsam fena olmaz diye düşündüm. İleride 2 monitör yaparsam diye ikili almak istiyorum. Bu bütçelerde bozulmayacak bir standa ihtiyacım var.

Hocam iki monitör için ikili monitör tutacağı yerine 2 tane tekli monitör tutacağı öneriyorlar. Arkadaşım da öyle kullanıyor, daha rahat oluyormuş. North Bayou NB F80 şu an Amazon'da 1100 TL. Eğer illa ikili olsun diyorsanız da ikili modeli 2700 TL.

Hocam iki monitör için ikili monitör tutacağı yerine 2 tane tekli monitör tutacağı öneriyorlar. Arkadaşım da öyle kullanıyor, daha rahat oluyormuş. North Bayou NB F80 şu an Amazon'da 1100 TL. Eğer illa ikili olsun diyorsanız da ikili modeli 2700 TL.
Doğrudur hocam öyle öneriliyorsa öyle alalım tabii. F80 iyi midir hocam ek olarak bunlar da bir süre sonra aşağı düşme gibi bir sorun olabiliyor mu?

Şöyle söyleyeyim H100 var bende F80'den az daha pahalı ancak daha sonra diyelim çift monitöre geçtin gidip 2'li kol almana gerek kalmıyor 1 tane daha H100 alıyorsun sadece dirseğini takıyorsun al sana 2'li monitör tutacağı oluyor. Şu an 2 tane 27 inç i bu şekilde kullanıyorum.