2.000 TL'ye mouse önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Galdirik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 243
  • Etiketler Etiketler
    mouse
Bütçe
2000

Galdirik

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 2 yıla yakındır Razer DeathAdder V2 Pro mouse kullanıyordum ancak son zamanlarda bazı sorunlar yaşadım ve garantiye gönderdim. Ücret iadesi yapıldı. Ben de mouse arayışına girdim.

Attack Shark X3 Superlight mouse dikkatimi çekti. Nasıldır sizce, önerir misiniz?

Ya da 2K seviyelerinde birazcık geçedebilir önerebileceğiniz bir mouse var mıdır?

Şimdiden teşekkür ederim.

Fantech Helios Go XD5 razer deathadder v2 pro kullanıcı isen kesinlikle öneririm . Bende razerden geçtim. Kablosuz kablolu . League of legends oynuyorsan öneririm.​

Fantech Helios Go XD5 razer deathadder v2 pro kullanıcı isen kesinlikle öneririm . Bende razerden geçtim. Kablosuz kablolu . League of legends oynuyorsan öneririm.​

Hocam bunda çok çabuk deforme oluyor şikayetleri vardı, var mı öyle bir durum sizde

Evet bu mouseyi de duymuştum incelemesini de izledim. Hocam kronik sorunu vs var mıdır acaba,
Bu fiyata bu kalite mouse kaçmaz. Birde indirim kuponu vb tanımlama varsa 1300 e felan alırsın. Deforma olacak bir mouse da değil. İmkanım olsa yanıma gelip yıpranmıycağını anlardın. Kaçırma derim. İlerde bulunmayabilir.

İster isen video atabilirm.

Teşekkür ederim hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…