2.000 TL'ye PC için gamepad önerisi

Bütçe
1900-2200 TL
Bütçe 2.000 TL civarı, hemen yarın alacağım PC ile birlikte. Bu yüzden yarın akşama kadar önerilerinizi bekliyorum. Ben 2100 TL'ye 8BitDo Ultimate 2C'yi düşünüyorum, tasarımına bayıldım. Ayrıca hak ediyorsa parasını alayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:

Ultimate 2C üzmez. Hall-effect sayesinde, 9.nesil Xbox kontrolcüsünden çok daha uzun ömürlü. Ayrıca Xbox kontrolcüsü için şarj edilebilir pil ve bluetooth alıcısı da almanız gerekirken, Ultimate 2C için bunlara ihtiyacınız yok. Ultimate 2C, 2.4Ghz alıcısı sayesinde bilgisayarda, Xbox kontrolcüsünden daha düşük gecikme ile çalışıyor.

Gulikit almanızı önermem. Arızalı gelme durumunda aylarca arkasından koşturursunuz. Üstelik gecikme değerleri çok yüksek.

Ultimate 2C'nin üzmeyeceğini düşünüyorum.

Sağ ol

Hall Effect özelliğinden dolayı çok övüyorlar. Birkaç inceleme videosuna bakın isterseniz.
[/QUOTE

Hall Effect özelliğinden dolayı çok övüyorlar. Birkaç inceleme videosuna bakın isterseniz.

Hocam baktım cihaz gerçekten güzel lakin ben kablosuz bağlantı istiyorum bunda da var ama yavaş kalıyor. Ultimate cihazda adaptörü var ve gecikmesi çok daha iyi. Bu yüzden bunu alacağım galiba.

teşekkür ederim

8BitDo Ultimate 2C kullanıyorum ve tavsiye ediyorum.

Gecikmesi en düşük gamepadlerden birisi, ama ultimate versiyonu tabii ki daha iyi hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…