Bütçe
2.000 TL
Rampage Radiant K11 dayanıksız olduğundan ve modelin sesini boyutunu sevdiğimden benzer bir klavye arayışına çıktım.
  1. Tuşlarda yay sesi olmamalı.
  2. %60 olmalı.
  3. Kolay bozulmamalı.
  4. Tok bir sesi olmalı.
  5. Switch çok önemli değil sadece red hoşuma gidiyor.
  6. Fiyat aralığı 1000-2000TL olmalı.
  7. RGB olmalı ve siyah rengi olmalı.
Biliyorum bu fiyata bu şartlar zor fakat bende piyasada bu tarz bir ürün bulamadığım için foruma yazdım bir de şu an Gamepower Suki Red Switch %100'e sahibim sizce bu şartları karşılıyor mu?

Düzenleme:Bunu Buldum Aliexpresste Var Ama Gümrükle Vs. Uğraşamam Birkaç Videosunu İzledim Ve Sesine Bayıldım Nasıldır?

Son düzenleme:
AK820 Pro iyi bir klavye, sizi kesinlikle üzmez ancak bütçenizi aşıyor. Yine de çıkıp alabilirim derseniz alın mutlaka.
Bu arada; Manyetik Switch, daha uygun ve bana kalırsa daha iyi bir klavye olan FGG Madlions MAD 68 HE modelini de öneririm. Ön sipariş fiyatı çok iyi, tabii biraz beklemeniz gerekecek.

Üstte önerildiği gibi Madlions MAD68 alınabilir, onun dışında eğer biraz daha bütçenizi aşabiliyorsanız VGN V87 veya Aula F87 de tercih edilebilir.
Wraith'den alacaksanız SWAR kodunu kullanabilirsiniz.

Yanıtlar için teşekkürler konuyu hızlı açmam gerektiği için bazı detayları kaçırmışım :D şartlar o kadar da kesin değil ve bütçe de 3500'lere kadar çıkabilir önerdiğiniz klavyeleri araştıracağım ve dikkate alacacağım teşekkürler