2.000 TL'ye Red Switch klavye önerisi

Bütçe
2.000 TL

AhmetKTT

Çalışkan
Arkadaşlar 2 bin TL'ye klavye önerir misiniz? Önceliğim Red Switch ve siyah renkte olması. Siyah olmasa bile koyu renkler olsun setupum siyah olduğu için beyaz klavye istemiyorum. En az %75 boyutunda olacak şekilde yani F tuşları olacak şekilde bir klavye önerir misiniz? 2 haftadır K870t Pro'ya bakıyorum fakat Red Switch stoku yok onun yerine bir şey arıyorum. Stok geliceği yok gibi.

Bütçeniz çıkarsa bunu alabilirsiniz.
Bütçe çıkmazsa bunu alabilirsiniz.

Bütçem o kadar çıkmaz hocam. Bir de K88 için yazmayı unuttum. Leaven K88 alacaktım ama bilinen bir marka değil ve ne inceleme ne de alıp inceleme yapan birisini gördüm. O yüzden biraz kararsız kaldım.

Bütçem o kadar çıkmaz hocam. Bir de K88 için yazmayı unuttum. Leaven K88 alacaktım ama bilinen bir marka değil ve ne inceleme ne de alıp inceleme yapan birisini gördüm. O yüzden biraz kararsız kaldım.

Fiyatının en iyi ürünü şuan K88. Hem bir sorun olursa N11'den kolay iade edersiniz.

Fiyatının en iyi ürünü şu an k88. hem bir sorun olursa N11'den kolay iade edersiniz.

Peki hocam switchleri kaliteli midir? K870t Pro yerine tercih edilir mi aynı fiyat K870t Pro ile ama red Switch yok K870t Pro'da ve Huano Switch. Ayrıca muhatap olabileceğimiz bir yer yok bir sorun yaşasak. Bir de inceleme görmediğim için ışık şiddeti vb nasıldır bilemedim.

Işık şiddeti ortalama. Satıcı Leaven'ın kendisi onlar yardımcı olur. K870T'de güzel klavye.

Işık şiddeti ortalama. Satıcı Leaven'ın kendisi onlar yardımcı olur. K870T'de güzel klavye.

Açıkçası tactile klavye istemediğim için brown almadım genellikle FPS oyunları oynadığım için. Yoksa K870t Pro alacaktım.

Arkadaşlar K88'e karar vermiştim fakat kullanan birisine sordum kablosuzda tam Hz vermiyor bence diyor kablolu kullanıyorum diyor FPS oyunu oynarken. O yüzden vazgeçtim sanırsam.

Son düzenleme:

Testlerde kaç Hz çıkmış acaba?

Çoğu klavye tam 1000 Hz vermez zaten sorun edilecek bir dert olduğunu düşünmüyorum bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…