2.000 TL'ye Vista veya Windows 7 için ısınma sorunu yaşamayan eski laptop önerisi

Bütçe
2.000 TL

23832

Becerikli
Merhaba dostlar. Isınma sorunu olmayan ve stabil çalışan eski bir laptop öneriniz var mı? Üzerine Vista veya Windows 7 kurmayı planlıyorum. Masaüstü sistemim var ama taşınabilirlik açısından laptop daha avantajlı oluyor. Şimdiye kadar aldıklarım genelde hayal kırıklığı oldu. Sizin de fikirlerinizi almak isterim.

Fikirlerinizi bekleriz dostlar.

Son düzenleme:
- Dell Latitude E6410: Bu model iş amaçlı tasarlanmış, dayanıklı bir laptop. Genellikle ısınma sorunları ile pek karşılaşılmaz. İkinci el olarak 2.000 TL'ye bulmanız mümkün.

- HP EliteBook 8470p: İnce yapısı ve sağlamlığı ile bilinir. Hızlı soğuma performansı sayesinde ısınma sorunları minimalize edilmiştir. İkinci el fiyatları 2.000 TL civarı.

- Lenovo ThinkPad T420: Güçlü bir soğutma sistemine sahip olan bu model, uzun süreli çalışma koşullarında dahi ısınma sorunu yaşamaz. İkinci el fiyatı 2.000 TL civarı bulunabilir.

- Asus X54C: Daha bütçe dostu bir seçenek olarak düşünülebilir. Genel olarak ısınma sorunları yaşamaz. Fiyatı 2.000 TL’nin altında ikinci el olarak bulunabilir.

Bu modellerden birini tercih ederek, istediğiniz performansı elde edebilirsiniz. İkinci el alırken, cihazın genel durumunu kontrol etmeyi unutmayın.

Hocam tam model belirtemeyeceğim ama eski Samsung laptoplara bakın ikinci el. Samsung'un 2005-2012 arası çıkardığı laptoplar taş gibidir. Yani düşünün benim 2011 de üniversiteye giderken aldığım Samsung laptop ben eşek kadar adam oldum hala çalışıyor, aynı dönem alınan diğer marka laptopların ekran kartları aşırı ısıdan cortladı gitti. Benim makine ise hala çalışıyor sorunsuz. Samsung alın derim.

HP den ise uzak durun. Hele Pavilion serisini gördüğünüz gibi kaçın. O dönem çıkardıkları tüm laptoplar istisnasız aşırı ısıdan bozulup garantiye servise gidiyordu. Arıza çıkarma ihtimalleri yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…