Merhaba. Bir arkadaş ile anlaştım; ürün temmuz ayında alınmış, yani 5 aylık. Temiz kullandığını iddia ediyor. Dolap üzerinden komisyon ödemeden tam 2.300 TL'ye geliyor, hatta kuponumla 2.250 TL'ye alabiliyorum. Sizce bu paraya alınır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2.250 TL
Çok iyi fiyat, kaçırmayın.
başka forumda arkadaşlar alma dedi pahalo falan dedi bu ürün şuan en düşük wraithte 3100 TL falan değilmi
Tearz 105
Üstün
V6 stoklarda şuan görünmüyor. V8 ile aynı fiyattaydı sanırım. V8 idefixte TT koduyla 2800 TL fiyata geliyor. World karta 6 taksit oluyor. 500 TL fark için ikinci el alınır mı düşündürüyor.Merhaba. Bir arkadaş ile anlaştım; ürün temmuz ayında alınmış, yani 5 aylık. Temiz kullandığını iddia ediyor. Dolap üzerinden komisyon ödemeden tam 2.300 TL'ye geliyor, hatta kuponumla 2.250 TL'ye alabiliyorum. Sizce bu paraya alınır mı?
kredi kartım yok idefix kodunu abime verdim o kullandı v6 wraithte vardı bitmişmiV6 stoklarda şuan görünmüyor. V8 ile aynı fiyattaydı sanırım. V8 idefixte TT koduyla 2800 TL fiyata geliyor. World karta 6 taksit oluyor. 500 TL fark için ikinci el alınır mı düşündürüyor.
Ssoulstealler59
Yetkin
Alınır. O fiyata çok iyi. Al geç.
alacağım teşekkürler