2-3 aydır internet kopup geliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan barisegebalci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 458
Bu çok karmaşık bir konu. Sorun modeminiz olabilir, portunuz olabilir, her şey olabilir.

Siz sürekli destek kaydı açmaya devam edin. Bıkkınlık gelene kadar açın. Seve seve düzelteceklerdir.

Ya da evinize gelen kabloyu değiştirin ankastreden. Yapabileceğiniz en iyi çözüm bu.

Babam kabloyu onlar değiştirsin diyor bir sorun olmasın falan diye. Bakalım Recep abi konuyu görürse belki bir tanıdığı falan vardır söyler. Şu çözülsün başka bir şey istemiyorum ya.

Babam kabloyu onlar değiştirsin diyor bir sorun olmasın falan diye. Bakalım Recep abi konuyu görürse belki bir tanıdığı falan vardır söyler. Şu çözülsün başka bir şey istemiyorum ya.
ISS gelse de parayla değiştirecek, o kablo size ait, ISS'nin değil. Alternatif olarak elektrikçi çağırabilirsiniz.

İfadeler: 62
ISS gelse de parayla değiştirecek, o kablo size ait, ISS'nin değil. Alternatif olarak elektrikçi çağırabilirsiniz.
Valla babama diyorum ama babam ISS'in değiştirmesi konusunda baya kararlı.

@Recep Baltaş Abi müsait olduğun bir zaman bu konuya bi bakabilir misin rica etsem?

Son düzenleme:
Biraz absürt gelebilir ama yine de yazacağım. Benim başıma da aynısı geldi, iç tesisattan sandım ancak modeme güç sağlamak için kullandığım adaptörün voltajının yetersiz olduğunu fark ettim. Modem bu sebeple gücü kesiyor ve internetim gidiyordu. Bir bakın derim hocam.

Keşke sorun modemde olsaydı. DSL hatası alıyorum.

Modemde bir sorun olabilir. Benim de arada sırada gidiyor. Bu yüzden bu Cuma veya Cumartesi yeni modem alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…