2.4 GHz maksimum 6 Mbps hız sağlıyor

Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Merhaba.

2.4 ile 5'in farkını biliyorum. Ama 1-1.5 hafta önce kendiliğinden 2.4'e bir şey oldu. Çok kötü oldu.
Kendiliğinden geçer dedim ama geçmedi.

Modemin dibindeyim 6 Mbps.

1.5 hafta öncesinden önceye kadar 2.4, 40 Mbps idi. Başka odada 20. Ama şimdi dibinde 6, başka odada 1 falan.

5'te sorun yok.

Eve ekstra Wi-Fi cihazı alınmadı.

Kanalı değiştirdim, 1, 5, 6, 11, 13 yaptım. Yok, düzelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

192.168.1.1'e girip değerlere göz atın. Bir sorun varsa teknik servis çağırın.

Local bağlantı hızına bakar mısınız? Cihaz local kaç ile bağlı? Modemin yanında sinyal bozan elektronik bir alet var mı?

Local bağlantı hızına bakar mısınız? Cihaz local kaç ile bağlı? Modemin yanında sinyal bozan elektronik bir alet var mı?
Bu ne demek? Yani local bağlantı hızı nedir tam olarak?

Sinyal bozacak bir alet yok. Sadece BT dongle var. Ama o hep vardı.

Bu ne demek? Yani local bağlantı hızı nedir tam olarak?

Sinyal bozacak bir alet yok. Sadece BT dongle var. Ama o hep vardı.

Alıcı ve verici cihazın local olarak kaç Mbps ile bağlandığı hız. 1x1 20 MHz 2.4 maksimum 70 Mbit local bağlantı hızı görür. Bu da gerçek olarak 45/50 Mbps hıza tekabül eder.

Bu benim cihazlarımın local bağlantı hızları.

Local bağlantı hızını etkileyen bir şey var BT aygıtını çıkarıp denediniz mi acaba? Modemin yanında elektronik cihazları kapatıp deneyebilirsiniz.
BT aygıtı çok uzun zamandır var ve sorun olmuyordu. Dediğim gibi, evde bir değişiklik olmadı. Kendi kendine 2.4 çok düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…