2.400 TL'ye gamepad önerisi

Bütçe
2.400 TL

EMR_CAN

Uzman
2026 Ocak ayı arkadaşlar; maksimum 2.400 TL verebilirim. 1.5k-1.7k civarı olursa tadından yenmez ama dandik bir şeye de para vermek istemiyorum. Replika, çakma ürün yerine fason, mason dedikleri ürünlere açığım. Wraith, Mager, Klasgear gibi butik e-sports ürün tedarikçilerinin de ürünlerine açığım. İnternette çok araştırma yaptığım için acayip kararsız kaldım; bana tercihen kullanıcı deneyimi ile "şunu alın" vb. tarzı öneri yapar mısınız?

Secuzi LIG-3601 bakılabilir, belirttiğiniz üst bütçede Nove 2 Lite öneririm.

Ergonomisi iyi degil, GameSir Nova 2 Lite daha ustun, tmr sticklerle kapisiyor stickleri. Alinmaz maalesef.

GameSir markası Gamepower, Rampage, gamedandik tarzı bir marka mı yoksa ATK, 8BitDo, fantech gibi bir marka mı bana niyese dandik bir izlenim veriyor.

GameSir markası Gamepower, Rampage, gamedandik tarzı bir marka mı yoksa ATK, 8BitDo, fantech gibi bir marka mı bana niyese dandik bir izlenim veriyor.

Dandik bir marka degil, bilinen ve kaliteli bir marka. Xbox ile de calisiyor bazi modellerde.

Dandik bir marka degil, bilinen ve kaliteli bir marka. Xbox ile de calisiyor bazi modellerde.

Kunpeng 20 mi GameSir Nova Lite 2 mi bir de hocam hall efect ile tmr farkı nedir kunpeng 20'nin tetik hall efect ama joystick tmr.

@EMR_CAN, FPS oyunlari oynuyorsan Kunpeng 20, Kunpeng modelinin tetikleri kisa oldugu icin yaris oyunlari tarzi oyunlarda memnun etmeyebilir. GameSir Nova 2 Lite Hall effect,Kkunpeng 20 TMR stick. TMR daha verimli ve hassas Hall effecte gore.

@EMR_CAN, FPS oyunlari oynuyorsan kunpeng 20, kunpeng modelinin tetikleri kisa oldugu icin yaris oyunlari tarzi oyunlarda memnun etmeyebilir. GameSir Nova 2 Lite hall effect, kkunpeng 20 tmr stick. Tmr daha verimli ve hassas hall effecte gore.

FIFA ve Forza için o zaman GameSir daha mı mantıklı olur? PlayStation kafedeki PS5 kolunun tetiği nasıl kısa mı normal mı O'na göre referans alırsak nasıl olur?
Bir de bbg won gale hall nasıldır 2.5k ve şark istasyonu da var bu 3Ü arasında hangisini almalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…