2.400 TL'ye kadar mouse önerisi

Bütçe
2.400 TL

soulfuluse

Çalışkan
2.400 TL'ye kadar bütçem var. Benim aklıma daha çok Darmoshark M3 V2 Wireless fare yattı. Seçeneklerimi ekledim eklere. Başka öneriniz var mı ya da hangisini almalıyım?
ATK Dragonfly A9 Pro ve Plus diğer seçeneklerde.

Tutuş şekli ve el boyutunuz nedir? Simetrik mouse kullanabilir misiniz? Şu an kullandığınız mouse nedir?

Tutuş şekli ve el boyutunuz nedir? Simetrik mouse kullanabilir misiniz? Şu an kullandığınız mouse nedir?
Tutuş şeklim claw la fingertip arasinda elimde 18 cm civari şuan logitech g 203 kullaniyorum

Evet bu soru gerçekten önemli yoksa el rahat etmezse istersen dünyanın en iyi faresi olsun fark etmez.

Tutuş şeklim claw la fingertip arasinda elimde 18 cm civari şu an Logitech G 203 kullanıyorum.

A9 Pro elinize daha uyar G203'ten.

Hocam peki Plus'la Pro arasında ki farkı vermeye değer mi sizce Plus'un bataryasi daha iyi Pro'nun sensörü falan bildigim kadariyla.

O zaman Pro modeli en mantıklısı gibi alırken swar kodunu kullanınız.

Hocam peki Plus'la Pro arasında ki farkı vermeye değer mi sizce Plus'un bataryasi daha iyi Pro'nun sensörü falan bildigim kadariyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…