KuRTSaL

Gelişen
Merhaba,

Sıkça karşılaştığımız üzere, arşiv ve yedekleme konusunda amacına yönelik mantıklı ve mütevazi olduğunu düşündüğüm bir ürün hakkında yorumlarınızı almak istedim. Bu doğrultuda değişik öneriler de olursa sevinirim. Ürün burda. Ürünün kendisi, verimliliği, satın alma güvenilirliği vb. konularda yorumlarınızı bekliyorum.

Ayrıca, yurt içinde daha önceleri satışa sunulmuş böyle bir ürün buldum ama üretici ve ulaşılabilir farklı satış noktaları ellerinde kalmadığını bildirildi.

Belirttiğim gibi, böyle RAID özelliği olan bir ürüne ihtiyacım var, yurt içinde herhangi bir yerde bulamadım. Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Sıkça karşılaştığımız üzere, arşiv ve yedekleme konusunda amacına yönelik mantıklı ve mütevazi olduğunu düşündüğüm bir ürün hakkında yorumlarınızı almak istedim. Bu doğrultuda değişik öneriler de olursa sevinirim. Ürün burda. Ürünün kendisi, verimliliği, satın alma güvenilirliği vb. konularda yorumlarınızı bekliyorum.

Ayrıca, yurt içinde daha önceleri satışa sunulmuş böyle bir ürün buldum ama üretici ve ulaşılabilir farklı satış noktaları ellerinde kalmadığını bildirildi.

Belirttiğim gibi, böyle RAID özelliği olan bir ürüne ihtiyacım var, yurt içinde herhangi bir yerde bulamadım. Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
- Öncelikle, teknik özelliklerini göz önünde bulundurursak RAID özellikli bir disk kutusu seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenler:
- Disk kutusunun desteklediği RAID seviyeleri (RAID 0, RAID 1, JBOD vb.)
- Bağlantı türü (USB 3.0, USB-C, eSATA gibi) ve transfer hızı
- Disk kapasiteleri ve uyumluluğu (SSD veya HDD desteği)
- Soğutma sistemi ve tasarımı (fan, havalandırma delikleri)
- Güç tüketimi ve kaynak gereksinimleri

- Sizin için önerilen alanlar:
1. ORICO 2139U3:
- USB 3.0 bağlantı, RAID 0/1/JBOD destekler.
- 2.5 inç diskler için uygun.
- Kullanıcı dostu, hafif ve taşınabilir.

2. Sabrent EC-DFLT:
- USB 3.1 Gen 2 ile yüksek hızlı veri transferi.
- RAID 0/1/JBOD destekler.
- Uygun fiyatlı, güvenilir bir seçenek.

3. TerraMaster D2-310:
- İki disk yuvası ile RAID 0, RAID 1 ve JBOD destekler.
- USB 3.0 bağlantı ile hızlı veri aktarımları yapar.
- Güçlü bir soğutma sistemi vardır.

• Yukarıdaki örnekler, genel olarak iyi kullanıcı yorumlarına sahip ve piyasa tarafından kabul görmüş ürünlerdir.
  • Ürünlerin her birini kendi ihtiyaçlarınıza göre değerlendirebilirsiniz.
  • Jin bir ürün seçmeden önce, kullanıcı yorumlarını ve detaylı incelemeleri kontrol etmeyi unutmayın. Bu özellikle güvenilirlik açısından önemlidir.