2.5" SSD kasaya monte edilmiyor

SomeCan

Uzman
2.5 1TB Kioxia marka SSD aldım. Kablolarını falan taktım. İçini doldurdum bayağı. Fakat kasaya monte edemedim.

Kasa:
Enermax SF217.

Şu anda ekran kartının yanında, data ve güç kablosunun yukarıdan geldiği için ters bir şekilde duruyor. Kasanın kitapçığında diyor ki alttaki Drive bay mi her neyse onun üstüne monte edin diyor. Kasanın içinde direkt anakartın sağına monte etsem, alt tarafta ekran kartıyla çakışıyor, üst tarafta kablolar geçiyor. Zaten oralarda 2.5 SSD'ye uygun vida delikleri yok. Yani, illahi PSU'nun yanına monteleyeceğim (şu anda PSU'nun sağ üstünde). Şu anki gibi ekran kartının sağ altında, SSD ters bir şekilde kullansam, taşırken çıkartsam sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

SSD'yi taşırken çıkartmayı çok anlamasam da hareket ettirseniz bir şey olmaz. Kasanızda uygun SSD bölümü yok sadece PSU'nun yanında olan hard disk konulan yerlere monte etmelisiniz.

SSD'yi taşırken çıkartmayı çok anlamasam da hareket ettirseniz bir şey olmaz. Kasanızda uygun SSD bölümü yok sadece PSU'nun yanında olan hard disk konulan yerlere monte etmelisiniz.
Kasayı araba ile taşırken falan yani. Ekran kartı ile SSD'yi de çıkarayım diyorum.

Kasayı araba ile taşırken falan yani. Ekran kartı ile SSD'yi de çıkarayım diyorum.

Hocam bir yere çarpmadığı sürece sıkıntı yok. Ekran kartını cıkarmanızı onerırım zaten dogru olanı yapmıssınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…