S Sirius0 Başarılı Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 37 Beğeniler 10 Bugün 14:13 #1 Şu anki masam 120 cm ve masaya sığamıyorum, yeni masa almaya karar verdim. En az 160 cm genişlik olması lazım. 2 monitörüm var, monitör kolu takacağım ve kasayı masanın üstüne koymayı planlıyorum. Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi masa nedir?
Şu anki masam 120 cm ve masaya sığamıyorum, yeni masa almaya karar verdim. En az 160 cm genişlik olması lazım. 2 monitörüm var, monitör kolu takacağım ve kasayı masanın üstüne koymayı planlıyorum. Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi masa nedir?
Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.998 Çözümler 9 Beğeniler 2.896 Yer KKTC | Gazimağusa Bugün 14:26 #2 Sirius0 dedi: Şu anki masam 120 cm ve masaya sığamıyorum, yeni masa almaya karar verdim. En az 160 cm genişlik olması lazım. 2 monitörüm var, monitör kolu takacağım ve kasayı masanın üstüne koymayı planlıyorum. Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi masa nedir? Genişletmek için tıkla... Bu fiyat bandında bulabileceğinizi sanmıyorum.
Sirius0 dedi: Şu anki masam 120 cm ve masaya sığamıyorum, yeni masa almaya karar verdim. En az 160 cm genişlik olması lazım. 2 monitörüm var, monitör kolu takacağım ve kasayı masanın üstüne koymayı planlıyorum. Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi masa nedir? Genişletmek için tıkla... Bu fiyat bandında bulabileceğinizi sanmıyorum.
KS KS S Sirius0 Başarılı Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 37 Beğeniler 10 Bugün 14:43 #3 Ethem Efe dedi: Bu fiyat bandında bulabileceğinizi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kaça kadar çıkmak gerekir hocam?
Ethem Efe dedi: Bu fiyat bandında bulabileceğinizi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kaça kadar çıkmak gerekir hocam?
N Nop Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 2 Beğeniler 516 Yer Aydın Bugün 14:44 #4 IKEA'dan bakabilirsin.
KS KS S Sirius0 Başarılı Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 37 Beğeniler 10 Bugün 15:26 #5 Tanıdık marangoza sordum kendisi yaparım dedi hazır almaktan vazgeçtim.