efebatiin Yetkin Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2.393 Çözümler 7 Beğeniler 2.729 9 Ekim 2025 #1 Daha üstüne çıkamam. PTTAVM dışında bir site üzerinden önerirseniz daha güzel olur. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ekim 2025
M Mustafaymis Uzman Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 394 Çözümler 3 Beğeniler 251 9 Ekim 2025 #2 Kaliteli olması açısından en mantıklılardan birisi bu ama işte bütçenizi 300 TL kadar aşıyor.
Rauf Uzman Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 636 Çözümler 3 Beğeniler 309 9 Ekim 2025 #3 İstanbul'da oturuyorsanız Ofis koltuğu buna bakabilirsiniz. Kullanıyorum memnunum. Ayrıca nakitle gitmeniz gerekli.
İstanbul'da oturuyorsanız Ofis koltuğu buna bakabilirsiniz. Kullanıyorum memnunum. Ayrıca nakitle gitmeniz gerekli.
KS KS efebatiin Yetkin Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2.393 Çözümler 7 Beğeniler 2.729 9 Ekim 2025 #4 Rauf dedi: İstanbul'da oturuyorsanız Ofis koltuğu buna bakabilirsiniz. Kullanıyorum memnunum. Ayrıca nakitle gitmeniz gerekli. Genişletmek için tıkla... İstanbul'da oturmuyorum hocam. 0 önerebileceğiniz bir model var mı?
Rauf dedi: İstanbul'da oturuyorsanız Ofis koltuğu buna bakabilirsiniz. Kullanıyorum memnunum. Ayrıca nakitle gitmeniz gerekli. Genişletmek için tıkla... İstanbul'da oturmuyorum hocam. 0 önerebileceğiniz bir model var mı?
Rauf Uzman Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 636 Çözümler 3 Beğeniler 309 9 Ekim 2025 #5 efebatiin dedi: İstanbul'da oturmuyorum hocam. 0 önerebileceğiniz bir model var mı? Genişletmek için tıkla... Oturduğunuz yerde sahibinden 0 satan ilanlara bakınız. Mağazaya gidip koltuğu kesinlikle deneyin. İnternette Trendyol gibi yerlerde bu bütçeyle almak pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum.
efebatiin dedi: İstanbul'da oturmuyorum hocam. 0 önerebileceğiniz bir model var mı? Genişletmek için tıkla... Oturduğunuz yerde sahibinden 0 satan ilanlara bakınız. Mağazaya gidip koltuğu kesinlikle deneyin. İnternette Trendyol gibi yerlerde bu bütçeyle almak pek mantıklı olduğunu düşünmüyorum.