2.500 TL bütçe ile mouse ve mouse pad önerisi

theodore bagwell

Başarılı
Yer
Fox River Hapishanesi
Selam,

Yakın zaman içinde elime biraz para geçecek. Şu anda halihazırda Logitech G300s kullanıyorum ve aşırı rahatsızım. Kronik sorunu var, scroll tuşu çalışmıyor ve kamyon direksyonu gibi ağır.

Mousepadi de 4 yıl önce marketten satın almıştım, mouse kaymıyor bile üzerinde.

Genel olarak FPS oyunları oynuyorum, bazen de MMORPG oyunları oynuyorum. Bir arkadaşım Ajazz 159 Pro önermişti mouse olarak. Sizlerin de önerilerini almak istedim. Lütfen bütçeyi aşacak ilanları atmayın. Şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim.

Fazlası gereksiz.

Son düzenleme:
Bütçeyi biraz esnetebilirseniz yukarıdaki mousepad ile birlikte Zaopin Z1 Pro bakabilirsiniz.

Tutuş şekliniz nedir? Kablolu mu kablosuz mu tercih edersiniz?

Tutuş şekliniz nedir? Kablolu mu kablosuz mu tercih edersiniz?
kablosuz tercih ediyorum hocam tutuş şeklimi bilmiyorum fakat zamanında aerox 3 satın almıştım çok beğenmiştim. elime cuk diye oturuyordu

Bütçeyi biraz esnetebilirseniz yukarıdaki mousepad ile birlikte Zaopin Z1 Pro bakabilirsiniz.
maalesef hocam. Bir mouse a o kadar para veremem.

kablosuz tercih ediyorum hocam tutuş şeklimi bilmiyorum fakat zamanında aerox 3 satın almıştım çok beğenmiştim. elime cuk diye oturuyordu

maalesef hocam. Bir mouse a o kadar para veremem.
O zaman İyzico'nun ve Parolapara'nın ilk alışveriş kampanyalarını birlikte uygulayıp alın, bütçenizin içinde kalacaktır.

Sadece mouse olarak;
  1. SteelSeries Rival 3 Gen 2,
  2. Razer DeathAdder V2 X Hyperspeed,
  3. Logitech G305,
şeklinde 3 adet önerim olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…