Günlerdir PC için gamepad arıyorum, rekabetçi oyunlarla işim yok. Kablolu kablosuz çok fark etmez.
8BitDo, GameSir, EasySMX, ATK Battle Axe, Fantech... Bir sürü farklı ürün var, kullananlar ne tavsiye eder?
ATK Battle Axe Pro kullanıcısıyım, merak ettiğiniz bir özelliği varsa söyleyebilirim.
Sevmediğim tek bir noktası var. Ben USB Dongle'ını USB'ye takılı bırakıyorum, gamepad bağlı olmadığı süre boyunca sürekli yeşil ışık yan sön yapıyor, gamepadi arıyor. Bu durum böyle olmak yerine daha küçük bir ışık koysalarmış daha iyi olur muş. Gece karanlığında bayağı aydınlatıyor o ışık. Onun dışında her şeyinden memnunum.
ATK Battle axe Pro kullanıcısıyım, merak ettiğiniz bir özelliği varsa söyleyebilirim.
Sevmediğim tek bir noktası var. Ben USB Dongle'ını USB'ye takılı bırakıyorum, gamepad bağlı olmadığı süre boyunca sürekli yeşil ışık yan sön yapıyor, gamepadi arıyor. Bu durum böyle olmak yerine daha küçük bir ışık koysalarmış daha iyi olur muş. Gece karanlığında bayağı aydınlatıyor o ışık. Onun dışında her şeyinden memnunum.