2.500 TL bütçeye kadar F/P Bluetooth kulaklık önerisi

Bütçe
2.500 TL

fortunee

Üstün
2.500 TL'ye kadar mikrofon, ses kalitesi iyi silikonlu kulaklık önerisi istiyorum, 500'e 1.000'e 1.500'e 2.000'e şeklinde kademe halinde atabilirseniz daha iyi olur. F/P olarak en iyilerini arıyorum.

@Simon @Trina

Son düzenleyen: Moderatör:
@Trina @Simon CMF 1925 TL'ye geliyor. Hepsiburada'dan, diğeri 2525'e geliyor. Arada bir 600 TL falan fark var. Farka değer mi? Fiyatı stok olmadığı için mi yüksek? Anker da yorum göremedim.

@Trina @Simon CMF 1925 TL'ye geliyor. Hepsiburada'dan, diğeri 2525'e geliyor. Arada bir 600 TL falan fark var. Farka değer mi? Fiyatı stok olmadığı için mi yüksek? Anker da yorum göremedim.
Anker daha iki gun once geldi bizim ulkeye. Biraz beklersen muhtemelen CMF ile benzer fiyatlara gelecektir. Bu tok satici fiyati. Simdi alacagim diyorsan CMF daha mantikli.

Anker daha iki gun once geldi bizim ulkeye. Biraz beklersen muhtemelen CMF ile benzer fiyatlara gelecektir. Bu tok satici fiyati. Simdi alacagim diyorsan CMF daha mantikli.

CMF düşündüm ben de, alacak kişi ben değilim ailemden bir birey. Sizin tavsiyelerinize güvenerek aldırtacağım. Başka bir öneriniz olursa onu da değerlendirebilirim.

CMF düşündüm ben de, alacak kişi ben değilim ailemden bir birey. Sizin tavsiyelerinize güvenerek aldırtacağım. Başka bir öneriniz olursa onu da değerlendirebilirim.
Baseus Bass BP1 Pro'da bakilabilir. O da 1.300'lerde geziyordu. ANC'leri benzer. Ses kaliteleri de benzer. Fark mikrofonda. Mikrofon beklentisi olan biri minimum Buds 2+ dusunmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…