KS KS 1 144 Üstün Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.557 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 8.187 15 Nisan 2025 #11 pesimist34 dedi: QCY H3 Pro bakın diyecekken almışsınız. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Yine de teşekkürler hocam. Sorun değil.
pesimist34 dedi: QCY H3 Pro bakın diyecekken almışsınız. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Yine de teşekkürler hocam. Sorun değil.
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.504 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.718 15 Nisan 2025 #12 pesimist34 dedi: QCY H3 Pro bakın diyecekken almışsınız. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... QCY'nin uygulamasi cok kotu. Ben almazdim. Zaten YouTube kullanici incelemelerinde Anker daha cok oneriliyor. Ozellikle kulakligi aktif bir sekilde kullanirken mavi bir isik veriyor alttan. O cok futuristik gozukuyor. Yani bence Anker daha mantikli.
pesimist34 dedi: QCY H3 Pro bakın diyecekken almışsınız. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... QCY'nin uygulamasi cok kotu. Ben almazdim. Zaten YouTube kullanici incelemelerinde Anker daha cok oneriliyor. Ozellikle kulakligi aktif bir sekilde kullanirken mavi bir isik veriyor alttan. O cok futuristik gozukuyor. Yani bence Anker daha mantikli.