2.500 TL'ye 2. el MSI 256F alınır mı?

antipat

Uzman
Arkadaşlar birinden 2500 TL'ye MSI 265F 24.5 inç 2.5 aylık monitör buldum kasayı sattığı için boşta kalmış alınır mı?

Ölü pikseli vs. yoksa alınabilir, fiyatı yarı yarıya olması şüpheli geldi bana.
Linki atabilir misiniz?

Çoğalma konusunda bir şey diyemiyorum hocam bilgim yok.

Gelip deneyip test edip alabileceğimi söyledi. Kasa değil laptopu var mış satmış monitör boşta kaldığı için elden çıkartmak nakite çevirmek istiyormuş ben fırsatı değerlendirmek istiyorum

Ölü pikseli vs. yoksa alınabilir, fiyatı yarı yarıya olması şüpheli geldi bana.
Linki atabilir misiniz?

Hocam yanlış anlamayın fırsat bir durum benim için. Bir süredir almayı düşündüğüm ihtiyacım olan bir monitördü şimdi biri ilana gidip bir şey teklif eder atmasam bilgiyi ben versem size

Monitörü test edip aldım. Ölü piksel yok hiçbir sorun yok ve kalitesi gerçekten mükemmel geldi gözüme. Bu arada sistemimde örneğin CS2 de oynarken ekran kartım bir anda %5'lere düşüp geri çıkıyordu o sorun da bu monitörle çözüldü. Herhalde ekran kartı kullanamıyordu kendini çözünürlük düşük olduğu için. Gerçekten harika bir monitör. Eskiden masaüstünden hiç YouTube gitmezdim denemek için öylesine girdim saatlerce bir şeyler izledim
Fiyat çok iyi, ama cidden yari fiyatina satiyor. Gerekli ölü piksel testlerini yapıp alabilirsiniz kesinlikle.

Güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…