L lesio 1 Uzman Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 12 Beğeniler 1 25 Eylül 2025 #1 Baylar iyi günler. PS düzeninde gamepad almak istiyorum. Xbox düzeni kesinlikle almayacağım. Ben 3 ürün buldum: DualSense 2.el - 2.500TL. Wraith Revolver III - 1.700TL. GameSir Tegenaria Lite - 1.400TL. Benim bulabildiğim bu 3 ürün. Hangisini almam mantıklı? Sizin önerebileceğiniz var mı?
Baylar iyi günler. PS düzeninde gamepad almak istiyorum. Xbox düzeni kesinlikle almayacağım. Ben 3 ürün buldum: DualSense 2.el - 2.500TL. Wraith Revolver III - 1.700TL. GameSir Tegenaria Lite - 1.400TL. Benim bulabildiğim bu 3 ürün. Hangisini almam mantıklı? Sizin önerebileceğiniz var mı?
Hakanss Becerikli Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 321 Çözümler 3 Beğeniler 180 25 Eylül 2025 #2 lesio dedi: Baylar iyi günler. PS düzeninde gamepad almak istiyorum. Xbox düzeni kesinlikle almayacağım. Ben 3 ürün buldum: DualSense 2.el - 2.500TL. Wraith revolver III - 1.700TL. GameSir tegenaria Lite - 1.400TL. Benim bulabildiğim bu 3 ürün. Hangisini almam mantıklı? Sizin önerebileceğiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Fantech olan iyidir PC tarafında PS kolları desteklenmiyor alırsan uyumluluktan dolayı bence pişman olacaksın.
lesio dedi: Baylar iyi günler. PS düzeninde gamepad almak istiyorum. Xbox düzeni kesinlikle almayacağım. Ben 3 ürün buldum: DualSense 2.el - 2.500TL. Wraith revolver III - 1.700TL. GameSir tegenaria Lite - 1.400TL. Benim bulabildiğim bu 3 ürün. Hangisini almam mantıklı? Sizin önerebileceğiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Fantech olan iyidir PC tarafında PS kolları desteklenmiyor alırsan uyumluluktan dolayı bence pişman olacaksın.
Cengiz Demir 11 Becerikli Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 156 Çözümler 2 Beğeniler 82 25 Eylül 2025 #3 https://wraithesports.com/products/fantech-nova-ii-oyun-kolu Fantec Nova da var. Ne kadar işe yarar bilmiyorum. Ama üstte dokunmatik yüzeyi de var. Artı tuş görünümleri de PS gibi. (Üçgen, kare vb..)
https://wraithesports.com/products/fantech-nova-ii-oyun-kolu Fantec Nova da var. Ne kadar işe yarar bilmiyorum. Ama üstte dokunmatik yüzeyi de var. Artı tuş görünümleri de PS gibi. (Üçgen, kare vb..)
KS KS L lesio 1 Uzman Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 12 Beğeniler 1 25 Eylül 2025 #4 Hakanss dedi: Fantech olan iyidir PC tarafında PS kolları desteklenmiyor alırsan uyumluluktan dolayı bence pişman olacaksın. Genişletmek için tıkla... hocam kabloyla bağlanınca direkt oynayabiliyorsun. Hakanss dedi: Fantech olan iyidir PC tarafında PS kolları desteklenmiyor alırsan uyumluluktan dolayı bence pişman olacaksın. Genişletmek için tıkla... fantech te herkes müşteri hizmetleri çok kötü kimse ilgilenmiyor vsvs yazmış o korkuttu beni açıkçası. Cengiz Demir dedi: https://wraithesports.com/products/fantech-nova-ii-oyun-kolu Fantec Nova da var. Ne kadar işe yarar bilmiyorum. Ama üstte dokunmatik yüzeyi de var. Artı tuş görünümleri de PS gibi. (Üçgen, kare vb..) Genişletmek için tıkla... fantech müşteri hizmetleri çok kötülenmiş. kimse ilgilenmiyor vs yorumlarıyla. bir sorun olur mu acaba beni korkutan durum bu.
Hakanss dedi: Fantech olan iyidir PC tarafında PS kolları desteklenmiyor alırsan uyumluluktan dolayı bence pişman olacaksın. Genişletmek için tıkla... hocam kabloyla bağlanınca direkt oynayabiliyorsun. Hakanss dedi: Fantech olan iyidir PC tarafında PS kolları desteklenmiyor alırsan uyumluluktan dolayı bence pişman olacaksın. Genişletmek için tıkla... fantech te herkes müşteri hizmetleri çok kötü kimse ilgilenmiyor vsvs yazmış o korkuttu beni açıkçası. Cengiz Demir dedi: https://wraithesports.com/products/fantech-nova-ii-oyun-kolu Fantec Nova da var. Ne kadar işe yarar bilmiyorum. Ama üstte dokunmatik yüzeyi de var. Artı tuş görünümleri de PS gibi. (Üçgen, kare vb..) Genişletmek için tıkla... fantech müşteri hizmetleri çok kötülenmiş. kimse ilgilenmiyor vs yorumlarıyla. bir sorun olur mu acaba beni korkutan durum bu.
Cengiz Demir 11 Becerikli Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 156 Çözümler 2 Beğeniler 82 25 Eylül 2025 #5 lesio dedi: hocam kabloyla bağlanınca direkt oynayabiliyorsun. fantech te herkes müşteri hizmetleri çok kötü kimse ilgilenmiyor vsvs yazmış o korkuttu beni açıkçası. fantech müşteri hizmetleri çok kötülenmiş. kimse ilgilenmiyor vs yorumlarıyla. bir sorun olur mu acaba beni korkutan durum bu. Genişletmek için tıkla... Ülkemizde maalesef, hangi ürünü alırsanız alın. Sorun çıkarsa, o tür sıkıntılar yaşamanız olası. O konuda düşünüp karar verecek olan sizsiniz.
lesio dedi: hocam kabloyla bağlanınca direkt oynayabiliyorsun. fantech te herkes müşteri hizmetleri çok kötü kimse ilgilenmiyor vsvs yazmış o korkuttu beni açıkçası. fantech müşteri hizmetleri çok kötülenmiş. kimse ilgilenmiyor vs yorumlarıyla. bir sorun olur mu acaba beni korkutan durum bu. Genişletmek için tıkla... Ülkemizde maalesef, hangi ürünü alırsanız alın. Sorun çıkarsa, o tür sıkıntılar yaşamanız olası. O konuda düşünüp karar verecek olan sizsiniz.
keireL 1 Yetkin Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 795 Çözümler 6 Beğeniler 661 Yer Vice City 25 Eylül 2025 #6 lesio dedi: hocam kabloyla bağlanınca direkt oynayabiliyorsun. fantech te herkes müşteri hizmetleri çok kötü kimse ilgilenmiyor vsvs yazmış o korkuttu beni açıkçası. fantech müşteri hizmetleri çok kötülenmiş. kimse ilgilenmiyor vs yorumlarıyla. bir sorun olur mu acaba beni korkutan durum bu. Genişletmek için tıkla... Arada Wraith olduğu için pek sorun çıkacağını sanmam. Beğendiğiniz kontrolcüyü alabilirsiniz. Önerilen kontrolcüler arasında neredeyse fark yok denilebilir.
lesio dedi: hocam kabloyla bağlanınca direkt oynayabiliyorsun. fantech te herkes müşteri hizmetleri çok kötü kimse ilgilenmiyor vsvs yazmış o korkuttu beni açıkçası. fantech müşteri hizmetleri çok kötülenmiş. kimse ilgilenmiyor vs yorumlarıyla. bir sorun olur mu acaba beni korkutan durum bu. Genişletmek için tıkla... Arada Wraith olduğu için pek sorun çıkacağını sanmam. Beğendiğiniz kontrolcüyü alabilirsiniz. Önerilen kontrolcüler arasında neredeyse fark yok denilebilir.