2.500 TL'ye IEM kulaklık önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan was91
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 436
  • Etiketler Etiketler
    iem önerisi
Bütçe
2.500 TL

was91

Çalışkan
2.500 TL bütçede ilk IEM kulaklığımı almayı düşünüyorum. Ağırlıkla FPS oyunları oynuyorum. Wyvern Remastered, Simgot EW200 modellerini gördüm, videolarını izledim ama bir karar veremedim (farklı markalar modellere de açığım aşırı bilgim yok). Buradaki konularda da bilgili arkadaşlar olduğunu görünce bir konu açıp yardım almak istedim. İlk IEM'ini alan birine ne önerirsiniz? Dediğim gibi ağırlıkla FPS oyunları oynuyorum aşırı az müzik ve bazen de video izliyorum. Bu fiyat aralığında bir öneri yapabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben EW200 kullanıyorum onerebilirim. Sorun varsa yardimci olurum. Alternatif istersen kefine klean bakabilirsin. İkisi de oyun performansi konusunda iyi.

Ya açıkçası SteelSeries Arctics 5'te çok rahat ses kasamıyorum biraz daha fazla istiyorum sesin gelmesini hem de rahat değil kafa üstünde. Simgot EW300 alıp bir de ek olarak dönüştürücü alacağım Type-C'li versiyonuna. Yani ilk IEM alacak birine bu bütçede al geç seni üzmez bundan sonra da istersen yükseltirsin diyebileceğiniz model hangisi olurdu? Dediğim gibi müzikle öyle aram yok bilgisayardayken sadece FPS oyunları ve YouTube videoları. KZ markasına moondrop chu 7Hz Zero tangzu waner alacaktım oyun için alma dediler hepsini inceledim ama kablosuda örgülü olanlardan olsun istiyorum diğerleri çok ince geliyor kopacak gibi. Sanırım IEM alırken böyle orta bütçeden başlamak lazım ya da ilk IEM alacağım için daha düşük bir şey alıp sonra mı yükseltmeliyim?

EW300 alacagina EG280 al. İcinden Type-C ses karti cikiyor. Ses kasmak icin tasarlanan bir IEM. Benim onerim ilk kez IEM kullanacak birine en uygun fiyata Waner 2 oneririm oyun icin. Biraz daha koyulabilirse butceye, o zaman EW200 veya Kefine Klean oneririm. Baslangic icin bu uc secenek guzel. Bana kalirsa ben EW200 veya Klean alirdim. Waner 2'den haylice daha iyiler. Sonra yukseltme olarak Letshuoer S12 Ultra oneririm. Biraz yuksek butcede ama iyi bir IEM.

Çok özür dilerim yanlış yazmışım simgot EW200'e kadar çıkıyor bütçem. Kefine klean ve ta simgot arasında kalsamız hangisini alırdınız kalite ve sağlamlık açısından? Daha çok kabloları gözüme ince geliyor hangi modelde gördüm hatırlamıyorum ama örgülü kabloları vardı gözüme sağlam geldi.

Son düzenleme:
Sorun degil. Kalite ve saglamlik acisindan ikisini de onerim. Kronik sorunlari yok. Klean'in kablosu bir tik daha iyi.

Sorun degil. Kalite ve saglamlik acisindan ikisini de onerim. Kronik sorunlari yok. Klean'in kablosu bir tik daha iyi.
Tamamdır o zaman bu ikisi arasında karar verip birini alacağım arasından.Type C mi almalıyım 3.5mm mi?

Fark etmez. Hangisi isine daha cok yarayacaksa onu al. Hayirli olsun simdiden.

Teşekkürler sanırım tercihim simgot EW200 Type-C olacak(görünümü hoşuma gittiğinden).yanına bir de Type-C converter aldım mı yeterli gelir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…