2.500 TL'ye IEM kulaklık önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan was91
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 436
  • Etiketler Etiketler
    iem önerisi
Bütçe
2.500 TL
Hayirli olsun simdiden. Guzel secim.

Biraz genel satan yerlerin yorumunda olsun genel bu konularda olsun bilgi kirliliği aşırı fazla. Wraith'ten baktığımda simgot EW200 kesinlikle oyun için alınmamalı ses bile kasılmaz yazmışlar mesela. Tekrardan yardımınız için teşekkür ederim.

Rica ederim. Onu diyen arkadas muhtemelen ust duzey bir performans beklentisine girmistir.

Rica ederim. Onu diyen arkadas muhtemelen ust duzey bir performans beklentisine girmistir.

Bence de. Şu an simgot EW200'den tek beklentim SS Nova Arctics 5'te yaşadığım sesleri seçememe bazen duyamama odaklanamama sorunumu çözmesi. Bir de daha konforlu olur diye umuyorum.

Son bir sorum olacaktı.3.5mm almak daha mı mantıklı kablo bulmak açısından kabloya bir şey olması durumunda yenisi daha rahat bulunuyor sanırım. Type-C'de ise gecikme olur vesaire falan demişler bu konuda nasıl bir seçim yapmalıyım?

Son düzenleme:
Kablo olarak eger telefonda pek kullanmayacaksan 3.5mm daha mantikli bence. Type-C kablo bulmak zor biraz.

Kablo olarak eger telefonda pek kullanmayacaksan 3.5mm daha mantikli bence. Type-C kablo bulmak zor biraz.

Telefonda kullanmak istesem bile yine Type-C dönüştürücü almak zorundayım çünkü iPhone 11 kullanıyorum. O yüzden sanırım dediğiniz gibi 3.5 mm daha mantıklı dönüştürücü ve ses kartı kolaylığı açısından. Bu gidişle zaten dönüştürücülere kulaklık kadar para vermiş olacağım gereksiz olur.

Haylice iyi değil ya. Şu anlık öyle yani, bilmiyorum belki de benim kulağım WAN er 2'ye çok alışmıştır ve 3-5 gün EW200 kullanmam gerekiyordur. Ama farkı anlayacak bir kulağa sahibim, zaten farklarını da anladım. Ama haylice bir şey asla göremedim. Nedeni hakkında fikrin var mı, tangzu mu çok iyi acaba.

Waner 2'ye fazlasiyla alismissin gibi gozukuyor. Kendine biraz zaman tani. EW200'u main olarak kullanabilirsin bu surecte.

Waner 2'ye fazlasiyla alismissin gibi gozukuyor. Kendine biraz zaman tani. EW200'u main olarak kullanabilirsin bu surecte.

Olabilir hocam tabii ona bir şey demiyorum da, her farkı ayırt edip bu konuda takılmak kafamı karıştırdı. Benim de aklım almıyor yani tıpatıp aynı ses olamaz, kullanılan malzeme belli sürücü belli diyafram belli. WAN ER2'ye de fazla alışamam aslında 1 aydır kullanıyorum. Ve 5-6 kere takmışımdır. Ama bakalım hayırlısı ileride yazarım.

@Simon yaklaşık 5 gündür sadece EW200 kullanıyorum. Ve artık karşılaştırmanın zamanı gelmişti. Tekrar bu gece karşılaştırdım ve bu sefer ses kalitesinde bariz bir fark var. Tabii ki dağlar kadar fark yok, ikisi de çok güzel kulaklıklar çünkü. Fakat vokal netliği bariz değişmiş, EW200 çok daha net ve berrak. Tangzu daha boğuk ve yapay geliyor, müziğin içinde hissetme konusu da değişiyor tabii. Sahne genişliği cart curt oralara girmiyorum çünkü en başta denediğim'de de o farkları anlamıştım. Gayet memnunum şu an, yeni gelen NK1 DAC'ı da aldım onunla da nasıl olur merak ediyorum bakalım.

Son düzenleme:
Sevindim. Ayrica DAC olarakta iyi secim yapmissin. Hayirli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…