2.500 TL'ye IEM kulaklık önerisi

Bütçe
2.500 TL
Belle veya loric, daha fazla harcarım diyorsan da klean sv memnun eder. Üçü de rahat kulaklıklar.

Klean sv kalmamış sanırım mikrofonlu olan o yüzden belle ya da loric alayım peki 3.5mm ya da Type-C konusunda hangisini almalıyım bilgisayarda Type-C girişi 3.5mm girişi var ama hatırladığım kadarıyla 3.5Mm'e takınca mikrofonunu okumuyordu KZ zstx in sadece kulaklık olarak kullanabiliyordum değiştirme kablosu da almam gerek sanırım hem PC için hem telefon için telefon da IP13.

Type c ile telefonda ve pcde mikrofon kullanırsın sorun olmaz. Kz'yi çok hesaba katma

Ancak ürün geldiğinde dip ses yaşarsan arızalı olduğunu bil, olması gereken = sıfır duyulabilir gürültü

3.5mm her zaman daha iyi ancak yalnızca harici bir dac ile eşleştirirsen. Bir kere alayım uzun süre kullanacağım diyorsan type c al. Model değiştiririm, dac alırım diyorsan 3.5. Ama anlattığın kadarıyla type c ihtiyacını tamamen karşılar ve daha pratik olur

Baktım ama bulamadım satanlar da bayağı uçmuş ikinci el az kullanılmış 4.2K istiyor EG280 için belle ya da loric alıp geçeceğim bir Type-C dönüştürücüyle birlikte

Baktım ama bulamadım satanlar da bayağı uçmuş ikinci el az kullanılmış 4.2K istiyor EG280 için belle ya da loric alıp geçeceğim bir Type-C dönüştürücüyle birlikte
EW200 vardı sanki 2.000 küsüre. Ona da bakabilirsin. Loric ya da Belle arasında kalsaydım Loric'i alırdım. Kefine düşük bütçede bana daha fazla güven veriyor.

Sanırım ekstra olarak uzun kablo alabilirim çünkü benim kasam uzakta kulaklığın kablosunun yeteceğini zannetmiyorum uzun Type-C kulaklık kablosu diye aratsam çıkar mı acaba pek bilmiyorum çünkü ne almam gerektiğini ben dümdüz tak çalıştır insanıyım

EW200 vardı sanki 2.000 küsüre. Ona da bakabilirsin. Loric ya da Belle arasında kalsaydım Loric'i alırdım. Kefine düşük bütçede bana daha fazla güven veriyor.
Parlak kulaklıklarla dizi film hiç eğlenceli olmuyor ya

Herhangi bir type c uzatma kablosu yeterli olur, kulaklık uzatma diye aratma

Ucuz olanı alsan yeter. Usb 3.0 olmasına bile gerek yok. Usb 2.0 gereken hızı sağlıyor.

Parlak kulaklıklarla dizi film hiç eğlenceli olmuyor ya.

Herhangi bir Type-C uzatma kablosu yeterli olur, kulaklık uzatma diye aratma.

Bu IEM'ler için peki sallıyorum 2 metrelik falan bir kablo var mı o tarz bir şeyi bilgisayar için kutunun içinden çıkanı da dışarıda kullanmak için yapsam daha hoş olur gibime geldi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…