Klean sv kalmamış sanırım mikrofonlu olan o yüzden belle ya da loric alayım peki 3.5mm ya da Type-C konusunda hangisini almalıyım bilgisayarda Type-C girişi 3.5mm girişi var ama hatırladığım kadarıyla 3.5Mm'e takınca mikrofonunu okumuyordu KZ zstx in sadece kulaklık olarak kullanabiliyordum değiştirme kablosu da almam gerek sanırım hem PC için hem telefon için telefon da IP13.
Klean sv kalmamış sanırım mikrofonlu olan o yüzden belle ya da loric alayım peki 3.5mm ya da Type-C konusunda hangisini almalıyım bilgisayarda Type-C girişi 3.5mm girişi var ama hatırladığım kadarıyla 3.5Mm'e takınca mikrofonunu okumuyordu KZ zstx in sadece kulaklık olarak kullanabiliyordum değiştirme kablosu da almam gerek sanırım hem PC için hem telefon için telefon da IP13.
Type c ile telefonda ve pcde mikrofon kullanırsın sorun olmaz. Kz'yi çok hesaba katma
Ancak ürün geldiğinde dip ses yaşarsan arızalı olduğunu bil, olması gereken = sıfır duyulabilir gürültü
3.5mm her zaman daha iyi ancak yalnızca harici bir dac ile eşleştirirsen. Bir kere alayım uzun süre kullanacağım diyorsan type c al. Model değiştiririm, dac alırım diyorsan 3.5. Ama anlattığın kadarıyla type c ihtiyacını tamamen karşılar ve daha pratik olur
Waner 2 red lion olurdu. Kefine klean sv veya bulursan ikinci el simgot EW300 olabilir. Planar sürücülü IEM olduğu için fazla analitik gelebilir kulağa ancak 3 bin TL'ye bulunuyorsa ikinci elde öneririm. Simgot olarak bir de EG280 bakabilirsin.
Baktım ama bulamadım satanlar da bayağı uçmuş ikinci el az kullanılmış 4.2K istiyor EG280 için belle ya da loric alıp geçeceğim bir Type-C dönüştürücüyle birlikte
Baktım ama bulamadım satanlar da bayağı uçmuş ikinci el az kullanılmış 4.2K istiyor EG280 için belle ya da loric alıp geçeceğim bir Type-C dönüştürücüyle birlikte
EW200 vardı sanki 2.000 küsüre. Ona da bakabilirsin. Loric ya da Belle arasında kalsaydım Loric'i alırdım. Kefine düşük bütçede bana daha fazla güven veriyor.
Type-C ile telefonda ve PC'de mikrofon kullanırsın sorun olmaz. KZ'yi çok hesaba katma.
Ancak ürün geldiğinde dip ses yaşarsan arızalı olduğunu bil, olması gereken = sıfır duyulabilir gürültü.
3.5mm her zaman daha iyi ancak yalnızca harici bir DAC ile eşleştirirsen. Bir kere alayım uzun süre kullanacağım diyorsan Type-C al. Model değiştiririm, DAC alırım diyorsan 3.5. Ama anlattığın kadarıyla Type-C ihtiyacını tamamen karşılar ve daha pratik olur.
Sanırım ekstra olarak uzun kablo alabilirim çünkü benim kasam uzakta kulaklığın kablosunun yeteceğini zannetmiyorum uzun Type-C kulaklık kablosu diye aratsam çıkar mı acaba pek bilmiyorum çünkü ne almam gerektiğini ben dümdüz tak çalıştır insanıyım
EW200 vardı sanki 2.000 küsüre. Ona da bakabilirsin. Loric ya da Belle arasında kalsaydım Loric'i alırdım. Kefine düşük bütçede bana daha fazla güven veriyor.
Sanırım ekstra olarak uzun kablo alabilirim çünkü benim kasam uzakta kulaklığın kablosunun yeteceğini zannetmiyorum uzun Type-C kulaklık kablosu diye aratsam çıkar mı acaba pek bilmiyorum çünkü ne almam gerektiğini ben dümdüz tak çalıştır insanıyım
Tss sesi işi biraz bozuyor ancak ben tiz hassasiyetli biri olmadığım için sorun olmuyor. Konu sahibi buna dikkat ediyorsa Loric, Belle ve Waner 2 daha güvenli seçimler.
Bu IEM'ler için peki sallıyorum 2 metrelik falan bir kablo var mı o tarz bir şeyi bilgisayar için kutunun içinden çıkanı da dışarıda kullanmak için yapsam daha hoş olur gibime geldi de
Bu IEM'ler için peki sallıyorum 2 metrelik falan bir kablo var mı o tarz bir şeyi bilgisayar için kutunun içinden çıkanı da dışarıda kullanmak için yapsam daha hoş olur gibime geldi de