2.500 TL'ye IEM kulaklık önerisi

Bütçe
2.500 TL
Bir de genel tavsiye, olabildiğince kabloyu çıkartmamaya çalış. Iemlerin en kolay bozulan yeri ya pin soketi, ya da kablolarının pinleri. Pinler kırılabilir veya yuva düşebilir. Olabildiğince sök-taktan uzak kalmak lazım

Yurt dışında var. Burada denk gelmedim.

Tamamdır o zaman PC için USB'ye takılıp Type-C'ye dönüştürücü telefon için de lightningden Type-C'ye dönüştürücü almam lazım haricinde gerekli bir şey yok gibi marka olarak Baseus ve Ugreen iyidir sanırım

Lightning ürünü bulmak zor. İkinci el sitelerinde dönüştürücülere de bakabilirsin. Hijyen ürünü de değil. Daha ekonomik olur.

Lightning ürünü bulmak zor. İkinci el sitelerinde dönüştürücülere de bakabilirsin. Hijyen ürünü de değil. Daha ekonomik olur.
Peki son olarak sizce belle mi loric mi şöyle de özetleyebilirim hikayeli oyunlar oynuyorum o atmosferin içinde hissettirse yeterli günlük hayatta da film dizi müzik YouTube vs takılıyorum bu yüzden ikisi arasında hangisini tercih etmem mantıklı olur.

3K'ye çıkabilirim ama şöyle bir durum var klean düz modelde Type-C'li mikrofonlu model mevcut onu da alabilirim fakat klean Sv'de kalmamış mikrofonlu model Wraith'den başka satan da yer yok sanırım çok bir fark yoksa düz klean Type-C mikrofonlu da alabilirim almışken tam olsun deyip bütçem 2500 çünkü 500 daha koyabilirim üstüne klean sv ve düz klean arasında çok fark yoksa

Loric'in ses profili bana daha uygun geliyor. Kiwi Ears urunleri genellikle bass profile yatkin. Kefine'da bass konusunda iyi ancak Kiwi Ears ozellikle Cadenza 2'de daha guclu duruma getirdi. Belle'de Loric'ten daha fazla bass iceriyor olmasi lazim. Hikayeli oyun da icin isine girince Loric tercih ederdim kendi adima.

Stok bekleyebilirsin. Yakinda stokta olur muhtemelen. SV varyantina cikmaya deger butce varken.

SV için stok bekleyeyim o zaman hızlı yenileniyor diye biliyorum stokları teşekkür ederim tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…