L Lowxy Çalışkan Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 4 13 Ekim 2025 #1 Bugün Sony CH510 kulaklığımın vaadi dolduğu için yeni bir kulaklık arayışına girdim kriterlerim genel olarak şöyle; Malzeme kalitesi fiyatına göre iyi olsun (CH510 tam bir işkenceydi) Mikrofonu kötü olmasın (CH 510 da sesim karşıya bayağı kötü gidiyordu) Ses kalitesi olarak bu fiyatlarda fazla beklentim yok fakat ortalama bir ses kalitesi yeterli benim için. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2025
Bugün Sony CH510 kulaklığımın vaadi dolduğu için yeni bir kulaklık arayışına girdim kriterlerim genel olarak şöyle; Malzeme kalitesi fiyatına göre iyi olsun (CH510 tam bir işkenceydi) Mikrofonu kötü olmasın (CH 510 da sesim karşıya bayağı kötü gidiyordu) Ses kalitesi olarak bu fiyatlarda fazla beklentim yok fakat ortalama bir ses kalitesi yeterli benim için.
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.634 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.122 13 Ekim 2025 #2 Ne için kullanacaksınız?
KS KS L Lowxy Çalışkan Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 4 13 Ekim 2025 #3 23783 dedi: Ne için kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... Genelde dışarıda bir şeyler izlerken kullanıyorum ama arada Discord’da arkadaşlarla oyun oynamak için de kullanacağım.
23783 dedi: Ne için kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... Genelde dışarıda bir şeyler izlerken kullanıyorum ama arada Discord’da arkadaşlarla oyun oynamak için de kullanacağım.
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.634 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.122 13 Ekim 2025 #4 Lowxy dedi: Genelde dışarıda bişeyler izlerken kullanıyorum ama arada dc de arkadaşlarla oyun oynamak içinde kullanacağım. Genişletmek için tıkla... https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-havit-gamenote-h2002bg-rgb-7-1-kablolu-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1135256103.html Buna bakabilirsiniz. Beğenmezseniz @Simon hocama danışabilirsiniz.
Lowxy dedi: Genelde dışarıda bişeyler izlerken kullanıyorum ama arada dc de arkadaşlarla oyun oynamak içinde kullanacağım. Genişletmek için tıkla... https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-havit-gamenote-h2002bg-rgb-7-1-kablolu-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1135256103.html Buna bakabilirsiniz. Beğenmezseniz @Simon hocama danışabilirsiniz.
KS KS L Lowxy Çalışkan Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 4 13 Ekim 2025 #5 23783 dedi: https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-havit-gamenote-h2002bg-rgb-7-1-kablolu-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1135256103.html Buna bakabilirsiniz. Beğenmezseniz @Simon hocama danışabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Görüntüsü dışarıda sırıtabilir gibi hocam. Teşekkür ederim öneriniz için. @Simon hocam, sizi önerdiler. Bir öneriniz var mıdır? Son düzenleme: 13 Ekim 2025
23783 dedi: https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-havit-gamenote-h2002bg-rgb-7-1-kablolu-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1135256103.html Buna bakabilirsiniz. Beğenmezseniz @Simon hocama danışabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Görüntüsü dışarıda sırıtabilir gibi hocam. Teşekkür ederim öneriniz için. @Simon hocam, sizi önerdiler. Bir öneriniz var mıdır?
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.530 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.748 13 Ekim 2025 #6 Lowxy dedi: Bugün Sony CH510 kulaklığımın vaadi dolduğu için yeni bir kulaklık arayışına girdim kriterlerim genel olarak şöyle; Malzeme kalitesi fiyatına göre iyi olsun (CH510 tam bir işkenceydi) Mikrofonu kötü olmasın (CH 510 da sesim karşıya bayağı kötü gidiyordu) Ses kalitesi olarak bu fiyatlarda fazla beklentim yok fakat ortalama bir ses kalitesi yeterli benim için. Genişletmek için tıkla... Anker Q21i NC'ye bakabilirsin. Butce cikarsa Anker Space One modeli iyidir.
Lowxy dedi: Bugün Sony CH510 kulaklığımın vaadi dolduğu için yeni bir kulaklık arayışına girdim kriterlerim genel olarak şöyle; Malzeme kalitesi fiyatına göre iyi olsun (CH510 tam bir işkenceydi) Mikrofonu kötü olmasın (CH 510 da sesim karşıya bayağı kötü gidiyordu) Ses kalitesi olarak bu fiyatlarda fazla beklentim yok fakat ortalama bir ses kalitesi yeterli benim için. Genişletmek için tıkla... Anker Q21i NC'ye bakabilirsin. Butce cikarsa Anker Space One modeli iyidir.
KS KS L Lowxy Çalışkan Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 8 Beğeniler 4 14 Ekim 2025 #7 Simon dedi: Anker Q21i NC'ye bakabilirsin. Butce cikarsa Anker Space One modeli iyidir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam öneriniz için. Herkes bu kulaklığı öneriyor, sanırım alacağım bu modeli.
Simon dedi: Anker Q21i NC'ye bakabilirsin. Butce cikarsa Anker Space One modeli iyidir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam öneriniz için. Herkes bu kulaklığı öneriyor, sanırım alacağım bu modeli.