Merhaba, en fazla 2.500 TL bütçeyle oyun için kullanabileceğim bir klavye arıyorum. Boyut konusunda özel bir tercihim yok. RGB aydınlatma benim için önemli. Mekanik ya da manyetik olması fark etmez; önceliğim kaliteli, sağlam ve uzun ömürlü bir model olması.
Klavyenin siyah veya ağırlıklı olarak siyah renkte olmasını istiyorum. Bütçemi artırma şansım yok, bu fiyat aralığında önerebileceğiniz en iyi modelleri öğrenmek isterim.
Aula F87 PRO Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah Mekanik Oyuncu Klavyeler Aula F87 PRO Mekanik RGB TKL Gray V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah, hem oyuncular hem de profesyoneller için tasarlanmış yüksek performanslı ve ergonomik bir klavyedir. Uz
Aula F87 PRO Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah Mekanik Oyuncu Klavyeler Aula F87 PRO Mekanik RGB TKL Gray V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Klavye Siyah, hem oyuncular hem de profesyoneller için tasarlanmış yüksek performanslı ve ergonomik bir klavyedir. Uz
Zifriend Furycube RX75 Pro mekanik klavye; PBT Double Shot tuş takımı, 4000mAh batarya, Hotswap switch desteği, POM stabilizer, Type-C/2.4G/Bluetooth üçlü bağlantı ve ses kontrol tekerleği ile premium yazma deneyimi sunar.
Ak820 Max Plus-hot-swap-dinamik Rgb Mekanik Oyun Klavyesi Day Dream Switch - Siyah Siyah - Gri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Buna bakabilirsiniz. Yeni hesap açarsanız 250 TL kupon geliyor.
Zifriend Furycube RX75 Pro mekanik klavye; PBT Double Shot tuş takımı, 4000mAh batarya, Hotswap switch desteği, POM stabilizer, Type-C/2.4G/Bluetooth üçlü bağlantı ve ses kontrol tekerleği ile premium yazma deneyimi sunar.