yoten Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 478 Çözümler 2 Beğeniler 169 28 Şubat 2025 #11 WRZ dedi: Resimde anlatmak istediğim sağdaki anakart ve islemci yükseklik olarak yerden yukari doğru mu yoksa işlemciden kule tipinin ustüne yani resimdeki gibi sağdan sola doğru olan mı? (Ramlerim biraz yüksek ondan hesaplamaya çalısıyorum) Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Attığım resimdeki gibi olur. RAM'lere değebilir yüksekse, tam olarak bilmiyorum. Dosya Ekleri images (23).webp 37,9 KB · Görüntüleme: 49
WRZ dedi: Resimde anlatmak istediğim sağdaki anakart ve islemci yükseklik olarak yerden yukari doğru mu yoksa işlemciden kule tipinin ustüne yani resimdeki gibi sağdan sola doğru olan mı? (Ramlerim biraz yüksek ondan hesaplamaya çalısıyorum) Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Attığım resimdeki gibi olur. RAM'lere değebilir yüksekse, tam olarak bilmiyorum.
KS KS WRZ Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 108 Beğeniler 17 28 Şubat 2025 #12 yoten dedi: Anladım hocam. Attığım resimdeki gibi olur. RAM'lere değebilir yüksekse, tam olarak bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu fan bana attiginiz linktekiyle aynimi.
yoten dedi: Anladım hocam. Attığım resimdeki gibi olur. RAM'lere değebilir yüksekse, tam olarak bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu fan bana attiginiz linktekiyle aynimi.
yoten Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 478 Çözümler 2 Beğeniler 169 28 Şubat 2025 #13 WRZ dedi: Bu fan bana attiginiz linktekiyle aynimi. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam bu 120 EVO versiyonu ama attığım fanda aynı böyle durur. YouTube'dan videolarına bakabilirsiniz. İncelemeleri var.
WRZ dedi: Bu fan bana attiginiz linktekiyle aynimi. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam bu 120 EVO versiyonu ama attığım fanda aynı böyle durur. YouTube'dan videolarına bakabilirsiniz. İncelemeleri var.
KS KS WRZ Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 108 Beğeniler 17 28 Şubat 2025 #14 yoten dedi: Hayır hocam bu 120 EVO versiyonu ama attığım fanda aynı böyle durur. YouTube'dan videolarına bakabilirsiniz. İncelemeleri var. Genişletmek için tıkla... Ramlerime baktım 43 mm olur mu acaba?
yoten dedi: Hayır hocam bu 120 EVO versiyonu ama attığım fanda aynı böyle durur. YouTube'dan videolarına bakabilirsiniz. İncelemeleri var. Genişletmek için tıkla... Ramlerime baktım 43 mm olur mu acaba?
yoten Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 478 Çözümler 2 Beğeniler 169 28 Şubat 2025 #15 WRZ dedi: Ramlerime baktım 43 mm olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak bilmiyorum ama fanı yukarı kaldirabiliyorsunuz.
WRZ dedi: Ramlerime baktım 43 mm olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak bilmiyorum ama fanı yukarı kaldirabiliyorsunuz.
KS KS WRZ Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 108 Beğeniler 17 28 Şubat 2025 #16 yoten dedi: Hocam tam olarak bilmiyorum ama fanı yukarı kaldirabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Phantom aldım ısı testlerini atarım buraya.
yoten dedi: Hocam tam olarak bilmiyorum ama fanı yukarı kaldirabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Phantom aldım ısı testlerini atarım buraya.
yoten Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 478 Çözümler 2 Beğeniler 169 28 Şubat 2025 #17 Öyle yapabilirsiniz. WRZ dedi: Phantom aldım ısı testlerini atarım buraya. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
Öyle yapabilirsiniz. WRZ dedi: Phantom aldım ısı testlerini atarım buraya. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
KS KS WRZ Uzman Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 108 Beğeniler 17 28 Şubat 2025 #18 yoten dedi: Öyle yapabilirsiniz. Hayırlı olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.