2.649 TL'ye Xbox 9. Nesil gamepad alınır mı?

Talent

Uzman
Prime Üyeleri İçin Fırsat: Microsoft Xbox Wireless Controller Beyaz, 9. Nesil (Microsoft Türkiye garantili) [video game] Amazon.com.tr

Uzun süredir almak istiyorum fakat hiç düzgün bir indirim almıyor. Dün Nays'dan gelen 500 TL ve Amazon üzerinde bulunan 125 TL kuponum ile 1900 TL gibi bir fiyata geliyor ve Nays ile ödeme yapınca 100 TL cashback veriyor. Yani 1800 TL'ye geliyor. Sizce alınır mı? Yoksa biraz daha bekliyim mi daha da düşer mi fiyatı? Birde içerisinde pil ile mi geliyor yoksa ahiretten almamız mi gerekiyor?

Yaşayabilirsiniz diye bir şey yok hocam çünkü kesin bir durum. Fabrika çıkışlı drift sorunu var herhalde kalite kontrol departmanı drift sorunu yoksa onay vermiyor.

Demek istediğim ne zaman başa geleceğinin belli olmaması idi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır diyenler drift sorununu bilmiyor sanırım.

Bu kolu alırsanız her an drift sorunu yaşayabilirsiniz. Sorunsuz değil.
Bende var iki tane taş gibi çalışıyor. Hadi onu geçtim Hall Effect olmadıktan sonra drift yapmayan bir kol öner ona bakalım.

Hall effect olmayan kolu niye önereyim ki anlamadım?
Bende onu diyorum işte Analog stick böyle çalışıyor bir süre sonra drift yapıyor. Basıyorsun Contact Cleaner tertemiz çalışmaya devam ediyor. Elimde 4-5 tane kol var hiçbiri XBOX 9TH gen'in malzeme kalitesine yaklaşamıyor.

Bende var iki tane taş gibi çalışıyor. Hadi onu geçtim hall effect olmadıktan sonra drift yapmayan bir kol öner ona bakalım.

Müsadenizle önereyim, SteelSeries stratus/nimbus serisi, F710, MSI GC30, HyperX Clutch, gulikit ve GameSir gamepadlar. Daha fazlası da var.

Evet, malzeme kalitesi çok iyi Xbox kolunun, orada haklisiniz. Contact cleaner da sıksanız bir süre sonra tekrar başlıyor, en iyisi garantiye yollamak.

Sorunsuz demenize istinaden arkadaşı uyarmak istemiştim. Siz de yazarken drift sorunu olabilir diye yazarsanız daha doğru olur.

Hall effect olarak bu iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…